Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság előtti együttélés pro-kontra?
Pro: Megtudod képesek vagytok-e az együttélésre, mielőtt összekötöd vele az életed. Nem mikor már kimondtátok, hogy ásó, kapa derül ki, hogy nem bírjátok ki, ha huzamosabb időt egy légtérben kell tartózkodni és ninc shová menekülni, ha a másiknak rossz napja van..stb. Ezen felül a másik mellett ébredhetsz minden reggel, gyakoroljátok egy kicsit a közös életet, mielőtt azt hivatalossá is tennétek mindenki előtt.
Kontra: Őszintén nem tudom mi hátránya származna bárkinek abból, hogy egy fedél alá költözik a szerelmével, akivel együtt tervezi a jövőjét.
Pro? Minden előadás előtt vannak próbák és főpróba. Ez a záloga a sikeres előadásnak.
Kontra nincs.
Manapság alig nősülnek, gyakoribb az összecuccolás, felesleges különválást nehezítő procedúránál.
Egyébként szerintem baromság a házasság. Változnak az idők, már nem kell egymáshoz "láncolni" magunkat. Senkit nem bélyegeznek meg, ha nem jött össze nekik. Szóval csak pro-ja van, a kontra esetleg annyi, hogy szakításkor nem lehet a másiktól elperelni mindenét, és sajnos nem nézheted az utálatos fejét még egy évig, amíg a válás tart... :D
30/F
Minden kapcsolatban vannak/lesznek hullámvölgyek. Ezeken túl kell lendülni, és kitartani egymás mellett akkor is, ha éppen a pokolba kívánod a másikat. Az igazi szerelem nem az, amikor mindenben egyetértetek, vagy egy hangos szó sem hangzik el köztetek, hanem az, amikor az érdekérvényesítés bármely eszköze után is tudsz a másikra szerelemmel nézni. Amikor a pattanásig feszült idegek is megnyugvásra lelnek egy érintéstől.
Ha csak próbaképpen vagytok együtt, sokkal sebezhetőbb a kapcsolat, és sokkal sebezhetőbbek vagytok ti is. Könnyebb lelépni egy vérig sértett önérzet miatt.
Ha nem követi esküvő, akkor rendben van.
Normális férfi ma már nem nősül meg.
Miquel-lel tudok egyet érteni valamelyest. :) Eddig csak kontra érveim voltak, de gondoltam, h az emberek 90%-a nem úgy gondolkodik ahogy én. :)
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!