Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mivel lep meg a párotok az együttélés alatt?
Úgy értem, hogy mióta összeköltöztettek van oylan alkalom hogy csak úgy meglep titeket egy szál rózsával, vagy csokival esetleg?
Írjatok korot, és hogy mióta vagytok együtt!
Én pl fél éve élek együtt a barátommal, de szülinapomat kivéve, egy csokit se hozna nekem meglepiből, pedig tudja hogy szeretem. Sokszor utaltam is rá milyen jól esne...de semmi...és ez olyan rosszul esik nekem.. :( Nem tudom miért ilyen!
Mi már házasok vagyunk, 3 gyerek van, de a mai napig vannak kisebb-nagyobb meglepetések.
Kezdve azzal, hogy szerelmes képeket és üzeneteket küld, ha dolgozik, vagy ha elmegy a boltba, akkor hoz egy csokit vagy valamit.
Én is szoktam neki ezt-azt venni, bár most ritkán van lehetőségem meglepni, mert vagy itthon vagyok a kicsivel, vagy együtt megyünk mindenhová. :)
Rendszeresen kapok kisebb meglepiket: csokit, dobozos fánkot, virágot, néha egy-egy kisebb ékszert (nem drága dolgokra kell gondolni, hanem pl. egy féldrágakő bőrláncon és hasonlók). Mondjuk úgy havonta egyszer biztosan.
Én is szoktam venni a páromnak olyasmit, amiről tudom, hogy szereti, vagy éppen szüksége van rá.
És talán nem fog tetszeni, amit írok, de én olyan emberrel költöztem össze, akiről tudtam, hogy a számomra fontos dolgokat képes nyújtani, vagy ha alapból nem is, de amikor jelzek valamilyen igényt, akkor arra tényleg odafigyel és törekszik a változásra. Erről még az összeköltözés előtt megbizonyosodtam. Nem pedig utána kérem rajta számon, hogy nem olyan, amilyennek én szeretném. Én azt gondolom, mindenkinek szíve joga az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő társat választani, de senkitől nem várhatjuk el, hogy változzon meg a kedvünkért. Azt gondolom, senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy olyan emberrel költözz össze, aki semmibe veszi a kérésedet. Írom ezt úgy, hogy régebben én is belefutottam ebbe a hibába, és egyre rosszabbul éreztem magam a kapcsolatban. Tanultam belőle, és később már tudatosabban figyeltem rá, hogy a párom azt nyújtsa, amire vágyom (és viszont: én is megfeleljek az ő elképzeléseinek - nem erőlködve, hanem már alapból).
2 éve vagyunk együtt, majdnem két éve lakunk együtt. Rózsát szokott hozni, sosem alkalomra. Az az elve, hogy muszájból nem mondja, hogy szeret, nem hoz virágot. Akkor az igazi, ha nincs úgymond kiváltó ok, tényleg szívből jön. A csoki nálunk kevésbé kelendő, de ha a munkája miatt külföldre megy, mindig hoz valami kis apróságot.
24n 30f
Egyébként ha szeretnéd, mondd neki, ne utalgass rá, mert a pasik 99%-a képtelen levenni az utalgatásokat.
1,5 éve vagyunk együtt, és gyakran meglep kisebb-nagyobb dologgal. Ahogyan én is őt. A csokit nagyon szeretem, úgyhogy azzal szinte mindig.
A múltkor éjjel fél 12-kor eszembe jutott a Zizi. :D Mondtam is neki, hogy évek óta nem ettem. Másnap egy nagy csomag zizit hozott.
Ma meg egy világítós csodaszép hógömböt kaptam tőle.
Nagyon figyelmes, és nagyon imádom! :)
Én 25, a párom 30.
Ha a párod magától nem érzi ezt, hiába is célozgatsz rá, nem fogja érteni. Ő nem ilyen típus.
Köszönöm a válaszokat!!
Nektek nagyon aranyos párotok van tényleg!!
Én sajnos rosszat fogtam ki, már érzem..:(
Mondom is neki pl hogy egy kis bolt mellett lakunk és láttam ott egy bonbont, mondtam neki jaj úgy megenném...tudja hogy szeretem a csokikat de semmi...
Mikor a szomszéd lánynak szülinapjára kapot 30 szál rózsát, mondtam neki hogy jajj én még egyet se kapok..elkezdi jaj hát na.. attól szeretlek
hát mondom köszi, sokat érek vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!