Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, titeket mivel lep meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket mivel lep meg a párotok az együttélés alatt?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mióta összeköltöztettek van oylan alkalom hogy csak úgy meglep titeket egy szál rózsával, vagy csokival esetleg?

Írjatok korot, és hogy mióta vagytok együtt!

Én pl fél éve élek együtt a barátommal, de szülinapomat kivéve, egy csokit se hozna nekem meglepiből, pedig tudja hogy szeretem. Sokszor utaltam is rá milyen jól esne...de semmi...és ez olyan rosszul esik nekem.. :( Nem tudom miért ilyen!

2016. dec. 2. 11:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"hát mondom köszi, sokat érek vele :D"

Ez mondjuk nem egy jó reakció, tipikusan passzív-agresszív duzzogás.

Mondom ezt úgy, hogy a párom hasonló típusú, mint a tied, sőt, ő még alkalmakra sem lep meg (se szülinap, se karácsony, se évforduló), egyszerűen azért, mert tőle ez távol áll.

Nem lesz ettől rossz ember, csak más személyiség, mint te. Neked kell eldönteni, hogy el tudod-e fogadni, hogy ilyen, de azért leszólni, mert nem romantikus típus, elég meredek...

Fentebb is írták, nem utalgatni kell, hanem kerek-perec megmondani, hogy neked ez rosszul esik, szeretnéd, ha alkalmanként megerőltetné magát. Ennyi.

Virágot venni pl. nem minden férfi szeret. Én eleinte hasonló voltam, mint te, vertem magam a földhöz, hogy deszar nekem, bezzeg mások ilyen meg olyan csokrokat kapnak. Aztán rájöttem, hogy ez igazából tökre nem számít, mert ahogy a te párod is elmondta, nem a virágon múlik, hogy szeret-e. Márpedig ha más módon kifejezi, hogy szeret, akkor nem lesz több vagy kevesebb a kapcsolat egy virágtól vagy egy doboz bonbontól.

Én ezt felismertem, megtanultam elfogadni, mert amúgy boldog vagyok, és már nem érzem magam kevesebbnek másoknál, mert nincs virág meg csoki.

Ha te nem ilyen vagy, azzal sincs gond, csak akkor hosszú távon nem egymást keresitek kapcsolatban. De ne a pasit hibáztasd ezért, mert ő nem aljas meg gonosz, csak más típusú személyiség, mint te vagy.

2016. dec. 3. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!