Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Te mehgaragudnál a párodra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mehgaragudnál a párodra, ha küldene dolgozni?

Figyelt kérdés
Nem állunk jól anyagilag,de akkor is rosszul esik,hogy folyton erről beszél. Nekem sem könnyü idegen városba az élet néha már bánom,hogy ide költöztem...
2016. dec. 2. 09:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, mióta keresel munkát?
2016. dec. 2. 11:21
 22/26 A kérdező kommentje:
Nő vagyok július végén költöztem ide, dolgoztam már egy szupermarketben,de ott kellett hagynom családi okok miatt. Takarítok, fözök, mosok ,bevásárolok(saját pénzen). A lakbérnek nemtudom oda a felét,de mindig adok bele amennyit tudok. Folyton keresem az állasokat több helyre elvan küldve az életrajzom, de úgy érzem nem tudok én ebbe a helyzetbe helyt állni, lehet elhamarkodtuk az összeköltözést:/
2016. dec. 2. 12:37
 23/26 anonim ***** válasza:
48%

Tipikus bbmeg, mint az élősködő, parazita exem, mindenféle f*ságokkal mindig megmagyarázta, hogy miért rúgják ki mindenhonnan még a próbaidő alatt, persze mindig a főnök volt a szemét, vagy a munkatársai, csak ő nem.

Arra is volt mindig duma, hogy miért derogál neki munkát keresni: mert ő már sokat csalódott a munkahelyekben.

Aztán mikor heti 2-3(!!!) napot eljárt dolgozni a westendbe eladónak, akkor meg világvége volt, meg az állandó hiszti, hogy de rettenetes sorsa van.

És persze folyton én voltam a szemét, csak mert fel mertem hozni néha, hogy ez így nagyon nem jó.

Most meg, hogy szétmentünk, az általam fizetett és felújított házban mereszti a s.e.g.gét egy nyomorék kis törpe náci focihuligánnal(az új balek, akin élősködik), és nem hajlandó kifizetni a részemet..

Bár lett volna annyi eszem, hogy kivágom a francba már az elején, sokkal kevesebb kárt tudott volna nekem okozni, remélem a te párod gyorsabban észbe kap majd, mint én anno..

2016. dec. 2. 15:17
 24/26 anonim ***** válasza:

Így, hogy anyagilag rosszul álltok, tényleg minél hamarabb találj valamit.

Más lenne a helyzet, ha nem okozna gondot a megélhetés egy fizetésből, de akkor sem árt, ha meg tudsz állni a saját lábadon.

Az idegen városra ne fogd!Én 20 éves voltam, amikor elmentem hajóra dolgozni külföldre, mert nem volt más lehetőségem.Szó szerint senkit nem ismertem, ráadásul a szobalányok között csak én voltam magyar, a többiek szlovákok.Angolul nem akartak hozzámszólni, én meg szlovákul nem tudok.Szóval nem volt könnyű, még így 12 évvel később is tisztán emlékszek a nehézségekre.

Van munkalehetőség, bár nem tudom az ország melyik részén laktok.

2016. dec. 3. 09:02
 25/26 anonim ***** válasza:
Nálunk erre az a szabály, hogy akinek épp nincs munkája, annak az a munkája, hogy munkát keressen - ha ilyenkor valaki nem ezzel foglalkozik napi nyolc órában, akkor bizony jogos a noszogatás. (És igen, ha már minden álláshirdetésre jelentkeztünk, akkor sem dőlünk hátra nyugodtan, hanem fejlesztünk egy készséget (pl gépelés, nyelvtudás, stb.), hogy azt a későbbiekben ráírhassuk az önéletrajzra, és nagyobb eséllyel induljunk).
2016. dec. 3. 16:12
 26/26 anonim ***** válasza:

Nos, lehet, hogy haza kellene költöznöd, ha ennyire nem érzed, hogy ott, ahova költöztél, működne a dolog.

Nekem egyik nagynéném évekig volt kint az Egyesült Államokban, és ott dolgozott, mindenféle nyelvtudás nélkül, de volt ismerőse, aki segített neki kijutni, és magyarlakta területre ment, szóval nem is volt szüksége nyelvismeretre. Családoknál volt mint házvezetőnő, gyerekekre vigyázott, idősekről gondoskodott, vagy éppen beteget ápolt.

Neki itthon, Magyarországon volt nehéz sorsa, így, hogy ki tudott menni, tudott segíteni a fiainak is kintről.

2016. dec. 3. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!