Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Te mehgaragudnál a párodra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mehgaragudnál a párodra, ha küldene dolgozni?

Figyelt kérdés
Nem állunk jól anyagilag,de akkor is rosszul esik,hogy folyton erről beszél. Nekem sem könnyü idegen városba az élet néha már bánom,hogy ide költöztem...
2016. dec. 2. 09:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Hogyan kell elképzelni azt, hogy "küldene dolgozni"?

Nekem az a normális, ha dolgozok, és ha épp úgy alakul, hogy álláskeresővé válok, akkor azon vagyok, hogy minél előbb újból munkát találjak.

2016. dec. 2. 10:26
 12/26 anonim ***** válasza:
46%
Az új Vajna Timike...
2016. dec. 2. 10:28
 13/26 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom,hogy tartson el van pénzem abból élek mindent magamnak veszek. Idegesítö mikor mindig arról van szó,hogy nincsen pénz nekem se jó így,de azon vagyok,hogy legyen munkám attól mert elmondja 100szor meg ezzel idegesít nem találok hamarabb
2016. dec. 2. 10:31
 14/26 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd ott és gyere haza!
2016. dec. 2. 10:35
 15/26 anonim ***** válasza:
És szerinted meddig fog még a pénzed tartani?
2016. dec. 2. 10:40
 16/26 anonim ***** válasza:
59%

Amúgy a Kérdező nő vagy ffi? :-)

Mert az exem is irhatta volna a kérdést aki ffi és mindig zokon vette h dolgozni küldöm ..... sok éve nem dolgozott meg most se .. .derogált neki, hogy nem tudott öltönyös állást találni, másra nem volt hajlandó. Vannak ilyenek sajnos.

2016. dec. 2. 10:54
 17/26 anonim ***** válasza:
Nos, ha rajta vagy az álláskeresésen aktívan, akkor azért tényleg idegesítő a nyaggatás. Nem tudom, ő egyébként tudna-e segíteni, de ha nem, akkor meg főleg.
2016. dec. 2. 11:02
 18/26 anonim ***** válasza:
53%

13: Ezen az előtt kell gondolkodni, mielőtt odaköltözöl valakihez, egy idegen városba.

Az, hogy perpill van pénzed, nem fér össze azzal, hogy nem álltok jól anyagilag.Most akkor van, vagy nincs? Mennyi az annyi? Mennyi időre elég?

Magadnak veszel mindent: tényleg mindent? WC papír, ásványvíz, habfürdő, stb? Beszállsz a rezsibe, a lakbérbe, vagy csak úgy ott élsz nála?

Amíg otthon vagy, mit csinálsz? Minden az élére van vasalva, kész a kaja, stb, vagy csak telik az idő?

Gondolom, ha a párod azt látja, hogy otthon hasznossá teszed magad, egyenrangúan kiveszed a részed a költségekből (tehát neki kevesebb a kiadása, mint addig), és aktívan keresel állást, akkor nem ba.szogat vele rendszeresen, hogy menjél már dolgozni.

Valószínűbb, hogy pont azt látja, hogy elvagy nála, mint a befőtt, neki egyre több a kiadása, neked meg eszed ágában nincs gyorsan elhelyezkedni, arra hivatkozva, hogy vársz álmaid állására.

2016. dec. 2. 11:04
 19/26 anonim ***** válasza:
35%

Mi van?? Teljesen alap, hogy dolgozok, nem tudnék lusta élősködőként tiszta lelkiismerettel élni. Az idegen város pedig kifogás, kétszer váltottam országot, nem csak a város, hanem az ország is idegen volt, mégsem töltöttem egy napot sem munka nélkül, ha nem volt rá nyomós okom (baleset után pár hétig táppénzen voltam).

Engem is zavarna, ha valaki olyannal lennék, akinek büdös a munka, csak otthon meresztené a seggét egész nap és nulla ambíció lenne benne, kifogásokat viszont mesterien gyártana.. Ja nem, ilyennel nem is lennék.

Költözz szépen haza és hagyd ott szerencsétlent, a pasid hamar túlteszi magát egy ekkora "hatalmas" veszteségen.

2016. dec. 2. 11:18
 20/26 anonim ***** válasza:
19%
Nekem anyám ilyen nyaggatós, ő el sem tudja képzelni, milyen álláskeresőnek lenni, mert soha nem volt, és már nem is lesz, lassan meglesz a 40 éve a nyugdíjhoz (élni is fog vele), és összesen 3 munkáltatója volt, egyszer főiskola előtt, aztán a szakmájában dolgozott 2 különböző helyen, de még akkor váltott a mostani helyre, amikor velem terhes volt, mert közelebbi helyet talált, és azóta ott van. Akkoriban más volt a munka világa, mint most. Én ehhez képest már most 10 év alatt több helyen dolgoztam, mint a szüleim egész életükben összesen, egy eleve labilis helyzetben lettem pályakezdő, szóval időnként beköszöntött az álláskereső időszak, de mindig igyekeztem olyan hamar továbblendülni rajta, amennyire csak lehetett. Ettől függetlenül én hiába adtam bele mindig maximumot, és pár hónapnál tovább még soha nem tartott 1-1 ilyen időszak, anyám csak nyaggatott, segíteni meg persze nem tud, csak stresszeli magát és engem, ami persze egyáltalán nem hiányzik az álláskeresés mellé.
2016. dec. 2. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!