Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerelmesek! Mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmesek! Mit tennétek, ha meghalna a párotok?

Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 22:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy szenvednék, de próbálnám összekaparni magam. Én se kívánnám neki hogy fordított esetben végezzen magával..

Amúgy nézz szét a világban, nem olyan ritka ez, főleg idős korban, de fiatalon sem.

Hogy mit csinálnak ilyenkor ezek az emberek? Szenvednek, sokáig, nagyon sokáig, tűrik a fájdalmat. Idővel pedig valamennyivel jobb lesz, és megpróbálják élni tovább az életüket...

2016. nov. 28. 22:36
 12/21 anonim ***** válasza:
39%
Pár hét konstans részegség minden fájdalmon túllendít.
2016. nov. 28. 22:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A lányommal, megesett a dolog. Igen sok szenvedés, de az élet megy tovább.
2016. nov. 28. 23:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az elet SAJNOS megy tovabb:( masokert is felelosseggel tartozok,miattuk talpra kellene allnom.Ahogy ez mar megtortent egyszer.
2016. nov. 28. 23:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekeink vannak, nem állhatnék le önsajnálni... Őszintén, fogalmam sincs mit tennék.
2016. nov. 28. 23:37
 16/21 anonim ***** válasza:
81%

Nekem meghalt a parom,nagyon nehéz idöszak volt,nehezzen dolgoztam fel. Depreszios lettem.

De az élet megy tovabb,az idö pedig begyogyitotta a sebeket. Ha viszaemlékszem ra,csak szép dolgok jutnak eszembe rola.

N25

Ennek 5éve.

2016. nov. 28. 23:54
 17/21 anonim ***** válasza:
47%

Szerelmes vagyok, de nem élek párkapcsolatban.

Biztosan meggyászolnám valahogy, de az élet megy tovább. Engem gyerekkoromban már korán hozzászoktattak a halálhoz, így nem szoktak megrázni látványosan a halálesetek és nem omlok össze miattuk. Ez is az élet része, aki születik, előbb-utóbb meghal, csak a mikor és a hogyan a kérdés.

2016. nov. 29. 12:21
 18/21 anonim ***** válasza:
87%
Vegetálnék.
2016. nov. 29. 12:32
 19/21 anonim ***** válasza:
70%

Tekintve, hogy ő a lelki társam is egyben, totál kiborulnék, és nem vagyok benne biztos, hogy tudnék hasonló férfit találni, aki megközelíti őt... ha egyáltalán akarnék.

Fizikálisan nem ölném meg magam, de a lelkem, az aki vagyok, vele halna, és ugyanez fordítva is igaz.

2016. nov. 29. 13:27
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem mennék utána! :D

Azért én nem akarok meghalni..

Hát na, ez az élet, élnék tovább..

23 L

2016. dec. 2. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!