Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek! Mit tennétek, ha meghalna a párotok?
Biztos hogy szenvednék, de próbálnám összekaparni magam. Én se kívánnám neki hogy fordított esetben végezzen magával..
Amúgy nézz szét a világban, nem olyan ritka ez, főleg idős korban, de fiatalon sem.
Hogy mit csinálnak ilyenkor ezek az emberek? Szenvednek, sokáig, nagyon sokáig, tűrik a fájdalmat. Idővel pedig valamennyivel jobb lesz, és megpróbálják élni tovább az életüket...
Nekem meghalt a parom,nagyon nehéz idöszak volt,nehezzen dolgoztam fel. Depreszios lettem.
De az élet megy tovabb,az idö pedig begyogyitotta a sebeket. Ha viszaemlékszem ra,csak szép dolgok jutnak eszembe rola.
N25
Ennek 5éve.
Szerelmes vagyok, de nem élek párkapcsolatban.
Biztosan meggyászolnám valahogy, de az élet megy tovább. Engem gyerekkoromban már korán hozzászoktattak a halálhoz, így nem szoktak megrázni látványosan a halálesetek és nem omlok össze miattuk. Ez is az élet része, aki születik, előbb-utóbb meghal, csak a mikor és a hogyan a kérdés.
Tekintve, hogy ő a lelki társam is egyben, totál kiborulnék, és nem vagyok benne biztos, hogy tudnék hasonló férfit találni, aki megközelíti őt... ha egyáltalán akarnék.
Fizikálisan nem ölném meg magam, de a lelkem, az aki vagyok, vele halna, és ugyanez fordítva is igaz.
Biztos nem mennék utána! :D
Azért én nem akarok meghalni..
Hát na, ez az élet, élnék tovább..
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!