Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek! Mit tennétek, ha meghalna a párotok?
Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 22:02
1/21 A kérdező kommentje:
Élnétek tovább az életeteket, vagy mennétek utána?
2016. nov. 28. 22:05
2/21 anonim válasza:
Nekem ő életem értelme, nem bírnám ki. :(
3/21 anonim válasza:
Az én helyzetem nem egyszerű. Ha szerelmes lennék egy lányba és elveszíteném, vele halna minden ami értelmet adna az életemnek. Nem ölném meg magam, de nem is élnék. Se nem élő, se nem halott.
4/21 anonim válasza:
Nyilvan fajna, de eszembe sem jutna, hogy en is meghaljak. Elobb-utobb tultennem magamat rajta.
5/21 anonim válasza:
Hát ha meghalna valaki aki sohasem létezett, az elég nagy anomália lenne.
6/21 anonim válasza:
Mi nagyon erősen kötődünk egymáshoz, és nem tudjuk elképzelni egymás nélkül. Lehet, hogy fizikailag nem halnék meg, de hogy élőhalott lennék, az elég esélyes. Nem szeretek gondolni erre, a párom se, Ő biztos beleőrülne....:-(
7/21 anonim válasza:
Nem lennék öngyilkos, ha erre gondolsz - ezt a párom sem akarná, és fordított helyzetben eszembe sem jutna elvárni ilyesmit. Sőt, annak örülnék, ha meggyászolna, és továbblépne, megtalálná a boldogságot.
Egyébként én valószínűleg nagyon összetörnék, nehéz lenne utána újra felépíteni egy egyedülálló életet. Sok függ a körülményektől is - váratlan baleset, vagy tartós betegség, ahol volt alkalmunk felkészülni.
8/21 anonim válasza:
Nincs párom, úgyhogy meglepődnék.
9/21 anonim válasza:
Kikészülnék, és vagy több hónapra befordulnék tuti. De aztán felpofoznám magamat, hogy nem élhetek így, mert ő is azt szeretné, ha boldog lennék és élnék. Szóval miután összekapartam magamat kiskanállal, egybegyúrnám és aztán irány az élet.
10/21 anonim válasza:
Bármennyire is szeretem a párom, nem tőle függ az életem. Lehet, hogy nem kéne utána más, de élném tovább az életem. Már csak azért is, mert van gyermekem, akinek szüksége van rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!