Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm úgy érzem, megfojt az érzelmi zsarolásaival. Vajon, csak én látom így? Mit tegyek?
Sokak által ismert a "nyugodtan csináld, amit akarsz, nem érdekel" típusú beszélgetések.
Pl ha valamilyen programon nem közösen veszünk részt, amin közösen "illene", mert én valami egyebet szeretnék csinálni, akkor "érezteti" velem, hogy igazából ez arról szól, hogy én nem is szeretem, és nem lehet rám számítani, és nem vagyok megérve közös jövő építésére, és hogy nekem nem fontos, és majd aztán ő is akkor olyan lesz (értsd, ennek sarkított változata), és hasonlók.
Persze jön a patt helyzet, mert ha nem megyek, duzzogás, hogy nem mentem, ha elmegyek, úgyis szar a hangulat, mert kierőszakoskodta, és mindketten érezzük.
Egyutt vagytok még?
Megváltozott?
Üdv a jövőből, vagyis mostmár a jelenből :)
Amikor a kérdést feltettem, az után néhány hónapon belül szakítottunk. Nehéz volt, mert sokat voltunk egyet, de egyáltalán nem bántam meg, sőt örülök, hogy akkor úgy döntöttem, sőt, azt bánom, hogy vártam annyi évet ezzel a döntéssel (fiatal voltam, azt se tudtam, mit nem tudok). Most gyönyörű 4 gyermekes családom van, akikért hálás vagyok. Neki is van egy kislánya, szerintem ő is örül, hogy talált végül egy papucsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!