Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit jelent az, hogy egy fiú megfojt az érzelmeivel?
Nehéz erre általános listát írni, függ az adott hölgytől is, akit kiválasztasz.
Nekem pl. a párom olyan, hogy naponta ezerszer mondja el, hogy szeret, sms-t ír, chaten, vagy ahol épp beszélünk, ha van egy szabad perce, rám csörög, csak hogy hallja a hangom. Én ezt élvezem, mert jólesik ez a figyelem, de pl. az előző kapcsolata így ért véget, hogy annak a nőnek ez már a megfojtás kategória volt, hiszen soha nem hagyja békén...
Akkor ennek lehet a folytatása, hogy pl. ha elmegyek barátnőzni, felhív félóránként, óránként, mert nem írok mert el vagyok tűnve, mert hiányzok... ez már az idegesítő kategória, mikor kezdi azt érezni az ember lánya, hogy megfojt az adott pasi. :) És akkor lehetne még ragozni.
Amit leírtál, az szerintem nem megfojtás még. Olyan nincs, hogy túl kedves vagy, a poénkodással sincs baj, ha alapból olyan a természeted. Csak ne erőltesd. :) A hagyod, hogy irányítsanak rész nem igazán világos, de papucs azért ne legyél, ha erre gondolsz. :D Kompromisszumokat mindig kötni kell, hogy össze tudjatok csiszolódni, és egy határozottabb leányzó örülni fog neki, hogy többször engedsz, de ebben is egyensúlyt kell tartani. Viszont ez sem megfojtás. :)
És az gáz, ha barátnőmmel "hülyéskedek", mint ha egy barátom lenne? Nem mindig, csak néha. Tetszik neki, meg jó kedve lett tőle, de nem leszek így komolytalan a szemében? Bocsi, ez egy kicsit más kérdés, de már érdekel..
Amúgy ilyen szoktam lenni vele néha, és úgy érzem, sok leszek neki emiatt is, és néha azt akarja, hogy kicsit hagyjam lógva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!