Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom megfojt a szerelmével,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megfojt a szerelmével, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt, és nála rendesebb embert tényleg nem ismerek, de a nap 24 órájából 22 együtt töltünk. 1 munkahelyen dolgozunk, ő a főnököm így lényegesen többet van ott is mellettem mint amennyit kellene, próbáltam neki mondani h szükségem van egy kis térre ez tart maximum 1napig vagy addig se, sokszor veszekedésbe fullad h nem szeretem őt ami nem igaz! Csak szükségem van egy kis térre h kitudjam festeni a körmöm úgy h nem néz közben h eltudjak olvasni egy könyvet anélkül h furdaljon a lelkiismeret mert megbántottam. 1éve vagyunk együtt nem élünk együtt de mégis egy éjszakát nem töltünk külön. Hogyan tudnám neki elmagyarázni h ne az jöjjön ki belőle h nem akarok vele lenni mert mindig ezt hozza ki belőle
2016. ápr. 17. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Itt inkább az önbizalmát kéne feltuningolni, mivel ez a hozzáállása, hogy "nem szeretem őt" mondata is erre utal, hogy fél, hogy elveszít, nem bízik az érzéseiben, a sajátjában!

Nem bízik magában! És ez a féltés inkább nem is rólad szól, hanem saját magáról, hogy inkább ő bizonytalan a saját érzéseiben feléd, ezért akar birtokolni téged!

Mondd meg neki, hogy változtasson, mert így tönkre fogja tenni a kapcsolatotokat!

2016. ápr. 17. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Lehet azt úgy is mondani neki hogy nem bántod meg vele.

Mond meg neki hogy nagyon szereted, de néha vágysz egy kis egyedüllétre. A barátnőm is pont emiatt szakított velem, mert ezt nem merte elmondani. Mert sajnos, lelkileg instabil. Mindegy.

Szépen és őszintén mond el ezt neki.

2016. ápr. 17. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az elsővel, bár szerintem csak a te érzéseidben nem biztos - az önbizalomhiánya miatt.

Nehéz elhinni hogy szereted őt, ezért akar mindig veled lenni, mert ha minden idődet vele töltöd, az számára azt jelenti, hogy szereted.

Attól tart, hogy ha nem foglalkozol vele, akkor azt a másik dolgot - amivel épp foglalkozol - többre tartod nála.

Tehát összességében építeni kéne az önbizalmát, nem csak neked, hanem neki is, változtatnia kell a hozzáállásán!

Valamint elmondani neki, hogy MINDEN embernek szüksége van egy kis magányra, egyedüllétre, különlétre, máskülönben begolyózik!

Ha nem tudja megérteni, az előbb-utóbb felemészti a kapcsolatot!

2016. ápr. 17. 20:36
 4/5 ~OnLány~ ***** válasza:

Mondjuk én teljesen megértelek.Mindenhol együtt vagytok,semmmi mesélnivaló nem akad,ha egy munkahelyen is dolgoztok.

Ez már majdnem együttélés,ha nem is élsz vele egy házban,de minden nap ott vagy.

Én is úgy érezném,hogy megfulladok.Ez nem arról szól,hogy nem szereted a másikat,igazad van,kell egy kis "nyugalom",egy kis egyedüllét,magány.

Próbáld szépen közölni,minden esetre úgy kezd,hogy komolyan szeretnél vele beszélni és nem szeretnéd megbántani,ne vegye sértésnek és ne gondolja azt,hogy nem szereted..de ülj le vele és mondd el neki,hogy szükséged van arra,hogy kicsit külön legyetek néha egymástól.

Ha emiatt megsértődik,akkor hagyd nyugodni a kedélyeket,de nem hiszem,hogy gond lesz.

2016. ápr. 17. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:

A "nem akarlak megbántani" kezdetű mondatok mindig megbántódással járnak, még a mondat kezdetén. :D Szóval ne komplikáld túl.

Ismerős a helyzet, nekem a barátnőm csinálta ezt sokáig.

Próbáld az együtt töltött időtöket "tömbösíteni". Szétfolyik az együtt töltött időtök, felhígult! Próbáld, hogy a napnak x időszakában teljesen hangolódjatok arra, hogy ez most együtt töltött "minőségi idő", amikor csak egymással vagytok el maximálisan. Majd ugyan így csoportosítsatok el időt arra, hogy most "együtt csináltok valami egyebet" :) . És így tovább. Ha az együtt töltött időtök koncentrált, akkor nem érzi majd ő sem azt, hogy a nap maradék részében is az "együtt"-et kell maximalizálja, mert úgymond jóllakik, feltelik a kis "szeretettankja".

Olyan, mint hogy nasizhatsz egész nap hülyekajákat, és ennyi, vagy ehetsz normálisan reggelit, ebéded, vacsorát. Nem tudom, ha sikerült átadjam, amire gondolok.

Majd írd meg a fejleményeket. :)

2016. nov. 24. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!