Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Éreztétek már azt hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már azt hogy egy lány megfojt a szeretetével, szerelmével?

Figyelt kérdés

Kiváncsi lennék a véleményetekre hogy ti mit tennétek a helyemben hogy kezelnétek ezt a helyzetet.

Ismerkedek egy lánnyal egy netes társkeresőn ismertem meg még a múlt héten napi 3-4 órát chatelünk egymással.

Még nem volt személyes találkozó majc csak két nap múlva lenne.

És ahogy eddig leszűrtem meg írta is hogy eléggé szeret érzelmileg kötődni a pasijaihoz.

Erre utaló jelek voltak azok hogy minden eggyes nap leírja hogy mennyire várja már a személyes találkozót meg hogy mennyire kedvel a rólam kialakított kép beszélgetéseink kapcsán.

Szerintetek mit tegyek érdemes ilyne lánnyal ismerkedni aki ennyire túlbuzgó?

#fojtás #szerelmével
2013. jan. 26. 10:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Később nem lesz már ennyire lelkes :D Ez csak az újdonság varázsa.

Én is így voltam a barátommal...Az elején mindig mondtam neki hogy mennyire cuki meg édes,idióta beceneveket adtam neki stb...de olyan 2-3 hét alatt ez lezajlott,ugyanúgy szeretem mint az elején,de már úgymond hozzászoktam hogy együtt vagyunk :)

18/L

2013. jan. 26. 10:32
 2/19 anonim ***** válasza:

Én lépnék a helyedbe-de nem a nő felé.

Ha nem akarsz magadnak egy örjöngő egomán hisztérikát, aki ha valami nem úgy alakul ahogy ő eltervezte egy kapcsolatban-akkor nem találkozol vele.

2013. jan. 26. 10:33
 3/19 anonim ***** válasza:

"minden eggyes nap leírja hogy mennyire várja már a személyes találkozót meg hogy mennyire kedvel a rólam kialakított kép beszélgetéseink kapcsán."

Ilyet egy egészséges nő maximum óvatosan 1x ir le, de nem minden nap, még a pasik sem.

2013. jan. 26. 10:35
 4/19 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok,de szintén volt ilyen tapasztalatom, csak sráccal, és a személyes találkozó során is megmaradt ez a ragaszkodás, de engem nem zavart, mert én is ilyen vagyok :)

ha alapból nem vagy érzelmes és ügyüri-bügyüri típus, lehet hogy ezt a lányt nem neked találták ki.

5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent megadnék egy ilyen lányért
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat erősen elgondolkodtam rajta hogy találkozzunk e de a válaszok sokat segítettek.
2013. jan. 26. 10:39
 7/19 anonim ***** válasza:

6

Kérdező minden jót neked, és egyet tanulj meg, sose az érez mélyen aki "csöpög" hanem az aki mélyen érez, de nem hangoztatja, és nem csöpög.

2013. jan. 26. 10:43
 8/19 anonim ***** válasza:
A chateles es a szemelyes talalkozas ket kulon dolog. Nem lehet realis kepet kialakitani arrol, akit meg szemelyesen nem ismertel meg. Az, hogy oda meg vissza van, meg nem jelent rosszat. Nem minden nap talal ra az ember internetes tarskereson olyan emberre, akivel tud mirol beszelni, es meg ritkabban jut el a talalkozoig a dolog. Az erzelmi kotodessel sincs semmi baj, amig normalis merteku, es ha parkapcsolatban kotodik. Az pedig, hogy tulbuzgo, azert van, mert mar nagyon kivancsi, ki is az a jo fej srac, akivel az elmult hetekben napi szinten kommunikal :-)
2013. jan. 26. 10:47
 9/19 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak üzenem igazad lehet.

De egy dologra kiváncsi lennék akkor is.

Hogy vajon ekkora érzelmi túlfűtöttséget kötődést ragaszkodást vajon mi válthat ki?

Nem lehet e esetleg az élete során elszenvedett sok csalódás ami miatt ennyire kötődik egy új férfihez?

2013. jan. 26. 10:47
 10/19 anonim ***** válasza:

"Hogy vajon ekkora érzelmi túlfűtöttséget kötődést ragaszkodást vajon mi válthat ki?"

Érdek.

Aki megégette magát, és sok csalódása volt, az óvatos-mindig óvatos, az ezt a műsort nem adja. Az nehezen mondja ki az érzéseit. Az homlok egyenesen másképpen viselkedik.

2013. jan. 26. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!