Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már azt hogy egy lány megfojt a szeretetével, szerelmével?
Kiváncsi lennék a véleményetekre hogy ti mit tennétek a helyemben hogy kezelnétek ezt a helyzetet.
Ismerkedek egy lánnyal egy netes társkeresőn ismertem meg még a múlt héten napi 3-4 órát chatelünk egymással.
Még nem volt személyes találkozó majc csak két nap múlva lenne.
És ahogy eddig leszűrtem meg írta is hogy eléggé szeret érzelmileg kötődni a pasijaihoz.
Erre utaló jelek voltak azok hogy minden eggyes nap leírja hogy mennyire várja már a személyes találkozót meg hogy mennyire kedvel a rólam kialakított kép beszélgetéseink kapcsán.
Szerintetek mit tegyek érdemes ilyne lánnyal ismerkedni aki ennyire túlbuzgó?
Kérdező
Ha jót akarsz magadnak nem kezdesz ezzel az emberrel.
Én is ilyen vagyok, ha olyan a srác.
Lelkesedik, majd alább hagy.
De kötődni én is nagyon tudtam.. Most már csak a laptopomhoz.
Hogy mégegyszer ugyan így érezzek nagyon kell valamit tudnia a pasinak.
A leírás alapján először azt hittem, hogy egy tinilány. De akkor ezek szerint nem. A lányról nekem Alíz karaktere ugrik be a barátok közt-ből. Felnőtt nő, de még mindig egy 14-15 éves szintjén van. Hosszú távon elég fárasztó lehet.
Ugyanakkor azt mondom, meg lehet próbálni, aztán majd kiderül, mi lesz belőle. egy jó kapcsolatban a felek is formálódnak és akár az6 is kiderülhet róla, hogy teljesen remek lány, csak régen volt része szeretetben.
Az lenne a kérésem, hogy amikor megvolt a találkozó, akkor számolj be róla, kíváncsi vagyok!
Köszönöm a válaszokat.
Utolsónak üzenem beszámolok arról hogyan s miként zajlott az első randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!