Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Éreztétek már azt hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már azt hogy egy lány megfojt a szeretetével, szerelmével?

Figyelt kérdés

Kiváncsi lennék a véleményetekre hogy ti mit tennétek a helyemben hogy kezelnétek ezt a helyzetet.

Ismerkedek egy lánnyal egy netes társkeresőn ismertem meg még a múlt héten napi 3-4 órát chatelünk egymással.

Még nem volt személyes találkozó majc csak két nap múlva lenne.

És ahogy eddig leszűrtem meg írta is hogy eléggé szeret érzelmileg kötődni a pasijaihoz.

Erre utaló jelek voltak azok hogy minden eggyes nap leírja hogy mennyire várja már a személyes találkozót meg hogy mennyire kedvel a rólam kialakított kép beszélgetéseink kapcsán.

Szerintetek mit tegyek érdemes ilyne lánnyal ismerkedni aki ennyire túlbuzgó?

#fojtás #szerelmével
2013. jan. 26. 10:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi valthatja ki. Lehet, hogy egyszeruen csak olyan fajta, aki szereti elmondani mikor hogy erzi a dolgokat. En soha nem voltam ilyen, sem mikor szerelmes voltam, sem mikor a csalodas utan ujra ismerkedni kezdtem.
2013. jan. 26. 11:04
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat az utolsó válaszolónak üzenem én is meglepődtem rajta mert ilyet még egy lánynál se tapasztaltam.
2013. jan. 26. 11:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Hány éves a lány, kedves kérdező?
2013. jan. 26. 11:32
 14/19 A kérdező kommentje:
27
2013. jan. 26. 11:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor lehet azért ilyen közvetlen, mert nem csalódott sokszor a férfiakban. Aki sokszor megégette magát, az ilyen korban már óvatos, és nehezen nyílik meg érzelmileg.
2013. jan. 26. 11:40
 16/19 anonim ***** válasza:

Kérdező

Ha jót akarsz magadnak nem kezdesz ezzel az emberrel.

2013. jan. 26. 11:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, ha olyan a srác.

Lelkesedik, majd alább hagy.

De kötődni én is nagyon tudtam.. Most már csak a laptopomhoz.

Hogy mégegyszer ugyan így érezzek nagyon kell valamit tudnia a pasinak.

2013. jan. 26. 11:43
 18/19 anonim ***** válasza:

A leírás alapján először azt hittem, hogy egy tinilány. De akkor ezek szerint nem. A lányról nekem Alíz karaktere ugrik be a barátok közt-ből. Felnőtt nő, de még mindig egy 14-15 éves szintjén van. Hosszú távon elég fárasztó lehet.

Ugyanakkor azt mondom, meg lehet próbálni, aztán majd kiderül, mi lesz belőle. egy jó kapcsolatban a felek is formálódnak és akár az6 is kiderülhet róla, hogy teljesen remek lány, csak régen volt része szeretetben.

Az lenne a kérésem, hogy amikor megvolt a találkozó, akkor számolj be róla, kíváncsi vagyok!

2013. jan. 26. 11:51
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Utolsónak üzenem beszámolok arról hogyan s miként zajlott az első randi.

2013. jan. 26. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!