Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért ítélik itt el sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik itt el sokan azokat a nőket, akik nem dolgoznak, és úgymond a párjuk tartja el őket?

Figyelt kérdés

Ha megtehetik, mi abban a rossz, hogy a nő otthon van, főz mindennap, a ház ragyog, a közös életük minden téren passzol.

Úgymond kitartottnak nevezik a nőt sokan.De miért?

2016. nov. 23. 10:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%

Mert kitartott.

Én ugyan nem itélem el,mindenkinek szive joga. Viszont 1 én nem fûgnék senkitôl 2 pl ha tampont vagy valamit akarok venni arrol nem kellek beszàmolni 3 gondolok arra hogy ha szakitunk pl mibôl fogok élni 4 nem lesz nyugdijjam,ha még lesz nyugdij 5 marhàra unnâm ha csak a hàztartàsrol szolna az életem (mint ebben az esetben a legtôbb eltartott nônek).

N25

2016. nov. 23. 10:26
 2/22 anonim ***** válasza:
79%

Én nem ítélem el, de felelőtlennek tartom a nő részéről. Teljesen kiszolgáltatott helyzetben van. Mégis mit csinál, ha szar a kapcsolat és dobbantani akar? Vagy épp a férfi dobja ki?

Szerintem is jó dolog, ha a nő el tudja intézni az otthoni dolgokat, gyereket tud nevelni, összetartja a családot és megteremteni az otthoni békét, harmóniát.

Ezt mondjuk úgy, hogy napi 4 órát dolgozok csak és mellette jut idő az otthoni teendőkre is.

Nekem ez lenne az ideális, és ha gyerekünk lesz, akkor valószínű ez lesz a felállás 10-15 évig. Ettől függetlenül dolgozom én is, és sosem leszek kiszolgáltatva.

2016. nov. 23. 10:28
 3/22 A kérdező kommentje:

A tampon egy teljesen természetes dolog.

Ahogy voltunk bevásárolni, pont párom szólt rám megint, "vegyél tampont, mert megint az utolsó pillanatban fog elfogyni."

Ettől függetlenül, hogy május óta nincs munkám, sosem hagy egy fillér nélkül.Sőt, nem rongyokban járok, és nem a százforintosban veszem a sminkcuccaimat sem.

A háztartást pedig szeretem, igaz épp munkát keresek, mert kell mostmár emberek közt lennem.

2016. nov. 23. 10:32
 4/22 anonim ***** válasza:
50%

Irigységből. Aki nem irigy, az nem ítélkezik, hanem legfeljebb azt mondja, a ti dolgotok, és ha nektek jó így, akkor minden ok. Ha bármi negatív következménye lesz ennek a későbbiekben, azt ti fogjátok viselni és megoldani. De ha így nézzük, mindennek lehet negatív következménye.

Nézd a jelent, most így jó nektek, van időd és energiád felnevelni megfelelő odafigyeléssel a gyereket.

Én dolgozom, de a férjem mindig azt mondja, a háztartás és a gyereknevelés egy teljes állás, így nem nevezhető eltartottnak az a nő, aki otthon van. Persze ha tényleg mindent elvégez, és nem csak otthon sorozatokat néz és pizzát rendel vacsorára.:D

Vagy akkor a férfi is eltartott, mert ugye ebben az esetben mindent a nő csinál otthon, a gyerekeket ő látja el, a férfi feladata "csak" a pénz előteremtése az összes feladathoz. ( Az utóbbi is a férjem mondata )

2016. nov. 23. 10:42
 5/22 anonim ***** válasza:
72%

Én előnyösnek tartom ha a családnak legalább egy tagja nem a munkahelyével házasodott össze hanem a családjának él. A gyerekeknek sem mindegy hogy a szülő, jelen esetben az anya azt mondja a gyerekének este hogy hagyjatok békén mert pokoli napom volt a munkahelyemen vagy a nap 24 órájában bármikor együtt játszanak, együtt töltik a boldog napjaikat.

Régen a férfi is otthon volt, például a parasztgazdaságokban otthon volt a munkahelyük. Aki ezt az életmódot nem próbálta annak lehet hogy negatív véleménye van róla. De ha kipróbálja azt fogja mondani hogy ez az ideális életmód. Munkahely mellett szerintem jobban hanyagolódik a magánélet, beleértve az otthont és gyerekeket is.

Számos külföldi országban nem véletlenül terjed egyre jobban a távmunka meg az hogy ha lehet akkor otthon legyen a munkahely más formája is.

Gondoljunk csak bele milyen előnyös a gyereknek is az ha hív az iskolából hogy XY társa püföli a fejét, erre például az anya perceken belül ott is tud teremni mert nem kell írásos engedélyt kérnie a főnökétől hogy a suliba nézhessen a gyerekére. :))

2016. nov. 23. 10:50
 6/22 anonim ***** válasza:
73%

1es vagyok. A tampon csak egy àltalànos példa volt,nekem is hozott màr a pàrom,nem csoro uan lakàsa kocsija,nekem is van mind2.

Te nem eltartott vagy,hanem jelenleg munkanélkûli. Sztm az meg alap dolog hogy amig nem talàlsz munkàt a pàrod tàmogatja a dolgaid.

Énis segîtenék a pàromnak,de csak ha làtom hogy munkàt keres is. El nem tartanék senkit.

2016. nov. 23. 11:02
 7/22 anonim ***** válasza:
49%

Talán mert nem tudják igazából mit is jelent a háztarzás vezetése. Pláne, ha gyerek is van.

Ahogy az előző is írta. Ülni a panelban, pizzát rendelni vacsira, elnagyolni a takarítást, sorozatot nézni. Az igen, az kitartás. Pláne, ha nincs gyerek. Vagy van, de nem foglalkozik úgy vele, csak nő mint a gomba.

Nekünk kertes házunk van, 2 kutyával, egy gyerekkel. A kutyák kinti-bentiek.

Volt 6 olyan hónap, hogy nem volt állásom. Még is alig álltam meg.:

Kétnaponta takarítottam a kutya szőr miatt. Mindwn nap volt főtt kaja, bár nem főztem minden nap. Nyírtam a füvet, csináltam a kiskertet, barkácsoltam, lefestettem amit lehetett. Függünyt, ágyhuzatokat varrtam. Hivatalos ügyeket intéztem. Elláttam a gyereket. Sokkal több mindent tudtam róla, láttam rajta akkoriban. Gond nélkül be tudtam menni bármikor a suliba. Karácsonyra.saját kezüleg sütöttem mindent. És nem voltam fáradt, ha szexre került a sor.

Ahhoz képest most...kiskert nincs, 3 szabad nap alatt fejezwk be egy fűnyírást. Már nem varrok, nem barkácsolok, tavaly boltban vettem a beiglit. Kevesebb időm van mindenre, alig érem utol magam.

Szóval aki lenézi az otthon maradó nőket, az vagy egy lusta fajtát látott, vagy nagyon nem tudja mit beszél.

2016. nov. 23. 11:06
 8/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Amíg volt munkahelyem, az évek alatt egyszersem engedte, hogy bármit is fizessek.Igy azt a karcsú közalkalmazotti béremet inkább ajándékokra költöttem, meg befizettem magunkat ide-oda.

Ha végre találok munkat, igaz kevesebb időm marad az itthoni dolgokra, de legalabb hasznosnak fogom érezni magam.Mert így hiaba, hogy mindenre van időm, sokszor bizony unatkozok.Pedig nem kicsi udvarunk van, 1,5 óra míg a füvet lenyírom.

Csak valahogy feltűnt, hogy egyeseknek szúrja ez a szemét.Kisvárosban élünk, bizony célozgattak mar arra, hogy én csak vagyok, milyen jó nekem.

Nem panaszkodom, mert nagyon jól elvagyunk.Csak ahogy egy gyereknek kell a gyerektársaság, úgy a felnőttnek is a felnőttek társasága.

2016. nov. 23. 11:23
 9/22 A kérdező kommentje:
Csak az is közrejátszik, hogy ő bizony cseppet sem bánja, hogy itthon vagyok.Kissé féltékeny. :)
2016. nov. 23. 11:25
 10/22 anonim ***** válasza:
66%

En egy evig voltam munkanelkuli, elegem lett, es pihenni akartam es a fetjem egyszer sem tett megjegyzest egy ev alatt, sosem kellett tole penzt kernem, ugyanugy megengedhettem magamnak ugyanazokat a dolgokat mint amikor meloztam, sosem kert szamon..l,,tudta h amikor majd lesz kedvem es osszeszedem magam akkor ismet elmegyek dolgozni es igy is lett;-))

Momdjuk nem tudnam ezt csinalni egy eleten at mert baromi unalmas, de jot tett egy ev pihenes es ezert baromi halas vagyok neki:-))

2016. nov. 23. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!