Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

7 éve élek a barátnőmmel együtt, 1 éve jegyeztem el, akkor még Angliában éltünk.

Néhány hónapja jöttünk haza, és a szüleinél lakunk. Külön lakásban, de egy házban.

A lényeg hogy elmúlt a szerelem felőlem és nem tudom hogyan szakitsak. Többször próbáltam de mindig ott lyukadunk ki hogy még egy esélyt adunk neki meg megsajnalom.

De én már véget akarok vetni ennek....csak nehéz

27 eves ffi vagyok

Ő 36 és persze nő

Hogyan csináljam?

2016. okt. 15. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel Te mentél hozzá laknod igy jó helyzetben vagy, mert szépen megmondod neki hogy neked ez nem megy és nem szeretnéd boldogtalanná tenni, mert bla-bla, elmultak benned az érzelmek és jobb lenne ha különválnátok és mire valamit is válaszolna már elhuztál, jó messzire kb. 200 km-re arrébb, veszel uj teloszámot, letiltod a fb-rol mindent megszüntetsz és vége ...ilyen egyszerü, csak ne maradj ott, ha döntöttél vonszold már el lendületesen magad onnan.. aztán a volt barátnőd egy ideig szomorkodik aztán megismerkedik egy másik pasival és boldogan élnek..Csak ebben az elválás időszakában jobb ha nem tudtok egymással beszélni, egyezkedni stb.. költözzél el, és mond meg neki egy ideig jobb ha nem beszéltek és találkoztok..
2016. okt. 15. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:
42%

Figyu, nagyi én most másra vágyok, szóval elviszlek a nyuggerklubba azt otthaylak...

Igazából elég az első két szó

2016. okt. 15. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én pont így voltam az első komoly kapcsolatommal. 3 év után szakítottam először, nem voltam már szerelmes. Majd az azt követő napok borzalmasak voltak (a megszokás, hiányérzet), és persze kérlelt h kezdjük újra. Belementem, hisz hiányzott, aztán rá egy évre végleg szakítottam. Egyszerűen elmondod h nem vagy szerelmes, nem szeretnéd sem a sajátod sem pedig az ő idejét rabolni.
2016. okt. 15. 23:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ne hagyd,hogy magához láncoljon, hát ha nem működik, akkor nem működik, nem kell erőltetni, ha már nemtom hanyadszor véget akarsz vetni ennek a kapcsolatnak, akkor ennek már valójában vége, csak együtt laktok, ne hagyd neki, hogy rábeszéljen, hogy rávegyen, hogy maradjatok még együtt, ha nem jó, akkor nem jó, azt kész, de adjátok meg egymásnak az esélyt a boldogságra. Vki mondta, hogyha két ember szereti egymást, de már nem mennek úgy a dolgok, akkor el kell engedni egymást. Engedd el őt, és akkor teljesen megkönnyebbültök mind a ketten, ha már érzitek, hogy ez a dolog már nagyon nem az igazi. Csak mondd ki, ne tétovázz, mert addig mindkettőtöktől veszed el az időt, hogy családot alapíthasson olyannal , akivel valóban egy hullámhosszon vannak, és akivel igazán boldog lehet.
2016. okt. 15. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!