Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a lány betölti a 16....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány betölti a 16. életévét el költözhet a szülő engedélye nélkül? Ha igen akkor mit kell tenném hogy jogi úton se legyen támadható?

Figyelt kérdés
2016. febr. 18. 00:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem! Ha nincs konkrét gyámod, akkor a szülők döntenek a sorsodról jogilag 18 éves korodig. Azt hiszem a házasságkötéssel ez feloldódik, de ahhoz is szülői beleegyező nyilatkozat kell.

De miért, mi a baj? Miért akarsz elköltözni?

2016. febr. 18. 00:06
 2/3 Költőnő? ***** válasza:
18 éves korig fiatalkorú, szülő tartozik felelősséggel érte. Max úgy lehet nagykorúsítani ha férjhez megy, de azt hiszem ahhoz vmilyen hivatali engedély is kell, amivel viszont nem dobálóznak csak úgy. Bár sztem 16 évessel nem is nagyon kellene összeköltözgetni. Gyerek az még.
2016. febr. 18. 06:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom a szülőkkel lehet ott valami komolyabb probléma, nem jöttök ki, vagy ilyesmi. Fel a fejjel, majd alakulnak a dolgok, és ne gondolkodj szerintem még elköltözésben 16 évesen.
2016. febr. 18. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!