Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 21 éves fiú és 17 éves lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves fiú és 17 éves lány. Lehet jövője is? Mikor kérhetném meg a kezét?

Figyelt kérdés

Mint előbb kiderült 21 éves fiú és 17 éves lány között van a párkapcsolat, közöttünk. 2 és fél éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást.

Ez a lány életemben a legfontosabb ember. Mellette úgy érzem, hogy szabad vagyok és boldog vele minden percem.

A szüleim imádják őt, együtt járunk el nyaralni is.

Egyik probléma, hogy ő közölte velem, hogy, szeretne egy-két éven belül a menyasszonyom lenni... Én kettő-három év múlva tervezem, hogy megkérem a kezét, de nem akarom őt megbántani.

A szüleim mindenképp az mellett állnak, hogy menyüknek szeretnék, mert ő nagyszerű ember, kedves, intelligens, vicces és együttérző. Az én szüleimet is anyunak és apunak hívja, és anyukámmal képesek órákig ölelkezni, mert nagyon szeretik egymást vele is.

Azt hiszem megtaláltam az igazit, de az a lánykérés, amin folyton rágódom. Szeretnék először biztos lábakra állni és házat venni, gyűjteni.

Mit gondoltok? Mikor lenne a reális megkérnem, hogy a feleségem legyen?

Köszi a válaszokat.

2016. jan. 19. 13:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%

Egyik probléma, hogy ő közölte velem, hogy, szeretne egy-két éven belül a menyasszonyom lenni..

- szóval a kislány (igen, az!) már most megmondja, hogy mi legyen.

lagzi mekkora kell? gyerek mikor jön?

tanuljon szépen, érettségi, egyetem vagy szakma vagy vmi, aztán majd összecuccoltok és akkor lehet felnőttködni a gyűrűvel a facen :D

amúgy a lánynak tutira szar otthon és menekül!

menekülj te is

és húzz gumit!!!!

2016. jan. 19. 13:43
 2/20 anonim ***** válasza:
60%
én a helyedben várnék.. nagyon sokáig
2016. jan. 19. 13:44
 3/20 anonim ***** válasza:
55%
7-10 ev mulva szerintem.
2016. jan. 19. 13:46
 4/20 anonim ***** válasza:
Kb 4-5 év. Vagy legalább addig, amíg nem éltek együtt közösen és nem dolgoztok még.
2016. jan. 19. 13:49
 5/20 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszi

VISZONT

#1 Ne nézd le a barátnőmet, ne nevezd kislánynak, mivel a mai lányoktól sokkal magasabbra emelkedik. Ő ugyanis mindent tud, amit egy igazi nőnek kell: tud főzni, mosni, takarítani, jól tanul és tisztességes, ellentétben a mai kis (bocsánat a kifejezésért) h#lyékkel.

Köszi

2016. jan. 19. 13:55
 6/20 anonim ***** válasza:
15%

akkor is kislány.

végzettsége nincs.

munkája nincs.

de gyűrű az kéne a semmire, mutogatni a gimiben vagy mi?

röhej :D

na de nem írtad hogy miért menekül ennyire otthonról?

2016. jan. 19. 13:56
 7/20 anonim ***** válasza:
82%

"amit egy igazi nőnek kell: tud főzni, mosni, takarítani, jól tanul és tisztességes"

18. szazadban elsz? :D

2016. jan. 19. 13:57
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

gondolom akkor dugás sincs ha olyan tisztességes?

vagy az orálban is jó asszony? az is fontos ám

2016. jan. 19. 13:58
 9/20 A kérdező kommentje:

Nem menekül otthonról, nagyon jól kijön a saját szüleivel és minden jól megy nekik.

És igen, szerintem attól igazi egy nő, ha tudja, amit egy igazi háziasszony tud!

Miért szerintetek csak a dugás teszi a nőt? Mert szerintem nem és nagyon ciki ha szerintetek igen.

Legalább ő tudja, amit kell és nem undorító, mint a mai kis (megint bocs) csitrik!

2016. jan. 19. 14:02
 10/20 anonim ***** válasza:
30%
szóval ő az első lány aki rád nézett? :D
2016. jan. 19. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!