20 éves lány vagyok és fokozott szőrnövekedéssel küszködök (combon, hason, mellbimbón is több erős szőrszál) Voltam kivizsgáláson, de nem találtak semmilyen hormonális eltérést, azt mondták, hogy genetika. Kérhetném a segítségeteket? (Többi lent)
Én bizony pontosan ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezem, azzal a különbséggel, hogy most vagyok 28. Semmi hormonális eltérés. Kb a kamaszkorom végétől fogva egyáltalán nem romlott az állapotom, nem jött ki az arcomon meg semmi hasonló (bár nekem korábban is voltak bajuszaim sajnos).
Megfelelő, igényes szőrtelenítéssel kellően karban tudod tartani a dolgot, ne félj. Arcot ne borotváld, bajusztájon inkább gyantázz vagy csipkedj. És a végső megoldás szerintem az IPL, legalábbis nekem iszonyúan beválik.
Nem tudom megmondani, mikor kezdtem szőrösödni, de arra emlékszem, hogy általános iskolában már olyan volt a lábam, mint egy pasié. Szívattak is érte rendesen, amíg még nem mertem borotválkozni.
Mitesszereim csak nagyon ritkán vannak. (Az talán fontos lehet, hogy szedek fogamzásgátlót. Az gyakran hatással van erre, bár nem tudom, hogy nálam is-e. Én sose voltam különösebben mitesszeres.)
A hasamon finom szőr van, többnyire szőke, de a hascsíkon vastag fekete szálak. A mellbimbó körül is vastag fekete szálak. De nekem főleg a deréktól lefelé lévő rész az, ami nagyon gáz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!