Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves fiú és 17 éves lány. Lehet jövője is? Mikor kérhetném meg a kezét?
Mint előbb kiderült 21 éves fiú és 17 éves lány között van a párkapcsolat, közöttünk. 2 és fél éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást.
Ez a lány életemben a legfontosabb ember. Mellette úgy érzem, hogy szabad vagyok és boldog vele minden percem.
A szüleim imádják őt, együtt járunk el nyaralni is.
Egyik probléma, hogy ő közölte velem, hogy, szeretne egy-két éven belül a menyasszonyom lenni... Én kettő-három év múlva tervezem, hogy megkérem a kezét, de nem akarom őt megbántani.
A szüleim mindenképp az mellett állnak, hogy menyüknek szeretnék, mert ő nagyszerű ember, kedves, intelligens, vicces és együttérző. Az én szüleimet is anyunak és apunak hívja, és anyukámmal képesek órákig ölelkezni, mert nagyon szeretik egymást vele is.
Azt hiszem megtaláltam az igazit, de az a lánykérés, amin folyton rágódom. Szeretnék először biztos lábakra állni és házat venni, gyűjteni.
Mit gondoltok? Mikor lenne a reális megkérnem, hogy a feleségem legyen?
Köszi a válaszokat.
Nem, nekem nem ő az első, de ha az összes eddigi kapcsolatomra visszaemlékszem, akkor is mind közül ő a legjobb mindenben.
És én teszek a szexre, mert igen is szeretem. Ő természetes, igazi, tiszta, és különleges.
Ha hozzá kellene hasonlítanom a mai nőket, akkor a párom a napfény a többi nő meg a por, amit ő megvilágít.
Tudod, nem fogom kinőni.
De látom te az alacsonyabb, okoskodó rangot képviseled, akik csak okosnak hiszik magukat és mindenkinél jobbnak.
Látod? Szerintem az ilyen emberek a gyerekesek. ;)
" tud főzni, mosni, takarítani, jól tanul és tisztességes"
Ettől még nem lesz felnőtt valaki, csak egy nagyszerű 17 éves kislány. Mert azt nem vitatom, hogy bizonyára az.
Ha neki egy-két év, neked meg 2-3 év merült fel, akkor a kettő év múlva eljegyzés az kompromisszumosnak tűnik, nem? Közös halmaz van, ez jó jel.
Amúgy szerintem eljegyezkedni és legfőképpen házasodni akkor érdemes, ha már lehúztatok 1-2 évet önállóan, együtt lakva. Könnyű úgy együtt lenni, ha mindketten még gyerekként funkcionáltok és nincs felelősség a vállatokon.
Szeressétek egymást, kezdjetek közös jövőt építeni, aztán ha már az is áll valahogy és sikerül leválni Anyu-Apuról, akkor lehet eljegyzésen meg házasságon gondolkodni, mert addig tök komolytalan az egész. Gondolom azért sürgős neki, hogy villoghasson a gyűrűvel.
Az igazi nőnek nem a konyhában kell otthon éreznie magát, hanem az ágyban! Ha anyagilag jók állnak, te is meg akarsz gazdagodni, akkor nem mindegy hogy hogy főz?
A szexben legyetek szuperek, és 5-10 év múlva lehet házasodni!
Az a férfi aki azt mondja, a nőnek a konyhában a helye, valószínűleg nem tudja mit kell vele csinálni az ágyban! (nem én találtam ki, sajnos)
Lehet hogy ő nem kislány, de te kisfiú vagy.
Máris kezdi átvenni az irányítást. Te pedig annyira el vagy varázsolva hogy teljesíted minden kérését.
minimum 5 év lenne az ideális, de inkább több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!