Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos lenne megkérnem, hogy dobja ki az exeitől kapott plüssöket?
Oké, értem én hogy a múltja része meg satöbbi, de kicsit zavar, hogy egy szobában leszek én és az exeitől kapott cuccok (nyilván nem kirakatban, a szekrény mélyére elsuvasztva, de akkor is). Azt még csak-csak elfogadom, hogy néhanapján beszélnek pár szót (bár ennek sem örülök), de kicsit frusztrál, hogy ott őrizgeti az ilyen-olyan alkalmakra kapott kis ajándékait.
Nekem ez csak azért ilyen kardinális kérdés, mert számomra az exek tényleg a múlt, mélyen el vannak temetve, nem őrizgetek semmit tőlük, nem beszélek velük, nem gondolok rájuk. Ebből kiindulva akkor már jön az a következtetés, hogy ha nem hajlandó kidobni a kis ajándék plüssöket, díszpárnákat, tudomisénmiket, akkor neki még van érzelmi kötődése hozzájuk.
Két éve vagyunk együtt, most költözünk össze.
Nem, nem lenne jogos... az csak egy plüss. Dekorációs tárgy. Eléggé gyerekes lehetsz, és nagy lehet a párodban a bizalmad. Arról már nem is beszélve mennyire szeretheted. Az a múltjának egy része, biztos kötődik hozzá szép pillanat. Nekem is vannak az exemtől plüssök, sőt, kulcstartó is. Sőt, memória és egy teljes gép is :D Akkor azt is dobjam ki?
Micsoda hül.ye női logika :D
27/N
Nem jogos, lol. Ha van is kotodes az nem olyan, hogy meg mindig ot akarna. Nekem szep emlek az ex es eszembejut neha, nem hinnem, hogy olyan magy tragedia lenne, hogy nem mentem szakitas utan lobotomiara, hogy elfelejtsek mindent... Nem akarok semmit az exemtol attol meg es a jelenlegi parom szeretem.
Borzasztoan gyerekes vagy.
Nekem is megvannak az exeimtől kapott plüssök, és nem a szekrény mélyén :) Szépen elférnek egymás mellett :)
És persze az egyéb tárgyak is megvannak.
Még senki nem reklamált emiatt és nekem jutna eszembe máson ilyent számon kérni.
Ne magadból indulj ki, mert mindenki másmilyen.
N
4es... de pont azt írja, hogy a szekrény mélyén vannak a srácnál. Csak a csajt zavarja, hogy nem ő a világ közepe, és más csajok is voltak előtte.
Idézem: "(nyilván nem kirakatban, a szekrény mélyére elsuvasztva, de akkor is)"
Nem lenne az.
Aki a múltam teljes megsemmisítését követelne, na, azt dobnám én ki olyan sebességgel, hogy kettőt nem tudna szólni.
Nálam meg az a kardinális kérdés, hogy valaki engem akar-e, vagy a múltamat akarja kisajátítani?
A logikád meg rémesen torz. Lehet, hogy te jó proletár módjára szereted a múltat végleg eltörölni, de tudod, egy emberhez nem csak a jelene, hanem a múltja is hozzá tartozik. Nekem is ott van még az a plüss a szekrény mélyén, amit a 2-vel ezelőtti barátnőmtől kaptam. Sőt, még az a plüss kismalac is, amit tini korom nagy szerelmétől kaptam ajándékba. Miért? Mert az mind hozzá tartozik ahhoz, aki vagyok, aki lettem. Egyszerűen emlékek. Nem vágyom vissza egyik exemhez sem, sőt, azóta van, amelyiket látni sem szeretném soha az életben, de attól ami megtörtént, az megtörtént. Sőt, sok emlékem kifejezetten kellemes. Ugye, milyen álnok dolog? Csakhogy ettől rohadtul nem fogok másra vágyakozni, csak arra, akibe most vagyok szerelmes.
Mellesleg a szekrény mélyére elsuvasztott dolgok szerintem eléggé mélyen el vannak temetve.
"az érzelmi kötődést nem értem, ami az exekhez fűzi"
Fentebb már többen is kifejtettük, hogy ez mennyire fals logika, de egyébként egy kérdés: ha tényleg így lenne, akkor szerinted a plüssök megsemmisítése megölné az érzelmeket is?
Az sem oké, hogy ennyire bizalmatlan kis hárpia vagy, de szoruljon már beléd némi racionalitás... Meg nem tudom érteni a pasidat, hogy mit eszik benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!