Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehezen bírom elviselni a barátom rendetlenségét és hanyagságát, erre rá mehet a kapcsolatunk, vagy tehetek valamit még?
Azt hittem ilyen nincs. Mintha a férjem és saját magam leírását olvastam volna, még anyósom is pont ilyen. Csak mi már jó régóta házasok vagyunk.
Hát én is házisárkánynak éreztem/érzem magam amikor a rumli miatt pampogok. Nálunk rendetlenség van. Így tömören, ráadásul gyerekek is vannak. Ők is segítenek az apjuknak. A férjem elismeri, hogy nagyon rendetlen, szerencsére őt is borzasztóan zavarja a gyerekeink által kreált kupi meg ha én hagyok elől néhány dolgot. Ennek ellenére a világért se állna neki rendet rakni. Van néhány hóbortja: a vasalódeszka. Ezt akkor is elrakná, ha épp neki állnék vasalni.
Ha anyukájánál vagyunk ott ő is felszed minden a földre leesett zsepit vagy játékot, otthon legfeljebb odébb rúgja, ha útban van.
Alapvetően szereti/szeretné a rendet de azt ne neki kelljen okozni és utána is jó, ha valaki elpakol.
Hát kb ez vár rád ezzel a pasival. Nem mondom, hogy nem javult némiképp a férjem viszony az entrópiához, és én is alaposan alább adtam az igényeimet (már nem élnék, ha ragaszkodom az eredeti rendmániámhoz), de ez alapvető jellemvonás és gyerekkori beidegződés. Sajnos.
Szerintem, sokat nem tehetsz. Azt mindenképp elérheted, hogy megértse, ez a helyzet neked rossz és a munkád lebecsülése, ha folyton rumlit csinál. Ha ezt felfogta, igyekszik változtatni a mentalitásán, de nagy csodákra ne számíts. Azt viszont neki kell elfogadnia, hogy téged nagyon zavar a szétszórtsága és ezt rendszeresen szóvá is teszed.
Egy szónak is száz a vége, még kiléphetsz a kapcsolatból, ha nem bírod. Nem tudom, ezt a szörnyen idegesítő jellemvonását leszámítva, hogy jöttök ki. Más dolgokban egyeztek-e?
Osztozzatok: rendes és rendetlen térfél. Közös/megosztott és egyéni feladatok. (...)
Valószínű, hogy búcsú lesz a vége, akkor könnyebb lesz szortírozni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!