Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok ha nincs takargatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha nincs takargatni valótok a pasitok előtt kódolnátok a mobilotok?

Figyelt kérdés

Ha mégis akkor milyen okból kifolyólag?

A barátnőm munkahelyi adatokat is tárol rajta részben.Több munkahelyi chatelést,emailt megmutatott már nekem.

2016. okt. 2. 20:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kódolom le, mert sűrűn használom és utálom feloldani, de lehet h egyszer ez visszaüt, ha elvesztem a telefonom. Ismerősömnek még az is be van állítva, hogyha elrontja párszor a kódot, akkor lefényképezi az előlapi kamerával, h ki volt az. Így egyszer rajtakapta, hogy egy csaj akivel randizgatott kúpászkodni akart benne D:D
2016. okt. 2. 22:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Mindig kodolok mindent, de szerencsere a ferjemmel kolcsonosen nem turkalunk egymas cuccai kozott. Az o telefonjan is kod van, nem csinalunk ebbol ugyet.

Nem birnek egy feltekeny pasival egyutt elni, ezt o is tudja es nem korlatoz semmiben, kolcsonosen megbizunk egymasban.

2016. okt. 3. 00:30
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert a kód a világnak van, nem egyetlen embernek...
2016. okt. 3. 01:08
 14/19 A kérdező kommentje:

#13asnak.

Sajnos tapasztaltam már ellenkezőjét

2016. okt. 3. 04:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Az enyém azért van lekódolva, mert tavaly nyáron egyszer egy fesztiválon elhagytam és bár nagyon rendes volt a srác, aki megtalálta, azóta nem bízom a véletlenre.
2016. okt. 3. 13:50
 16/19 anonim ***** válasza:

A pasim miatt épp nem kódolnám. Utálom, ha bárki turkál benne, pedig csak a macskáimról készült fotók, millió zene, meg a szolgáltatótól illetve anyámtól kapott sms-ek vannak rajta, mégis irritál, ha valaki bele akar mászni.

Szerencsére a páromnak meg nincs igénye rá, hogy kutakodjon.

Viszont sulitársakban, meg a telefontolvajokban nem bízok ennyire, úgyhogy van rajta kód. (rémlik, hogy a páromnak megmondtam, mikor kértem, hogy hívjon fel helyettem, mert nem volt szabad kezem... de azóta se volt téma)

2016. okt. 3. 18:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem ujjlenyomatos a telefonom, először csak poénból próbáltam ki anno, de sokkal kényelmesebb, mint bármilyen kód vagy billentyűzár, azóta ez van rajta, senki ellen nem szól. Mivel ez az alapbeállítás, így a párom sem hisztizhet rajta, hogy úristen, biztos miatta van.

Ha kérné, belenézhetne. Kérés nélkül meg nem kell egymás telefonjába mászni.

(Az övé is kódolt, sőt, neki minden fontosabb program külön is. Ha ő ettől érzi magát biztonságban... :) )

2016. okt. 3. 22:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is kódoltam, mivel bevagyok jelentkezve mindenhová (face, gmail) illetve ott vannak az smsek. A párom tudja a kódot, nem attól félek, hanem hogy ellopják vagy elhagyom és illetéktelen kezekbe kerül. Ha pedig céges dolgok is vannak rajta akkor azt hiszem egyértelmű.
2016. okt. 4. 16:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Alaptalanul amúgy nem kell bizalmatlannak lenni, vannak ilyem típusú emberek akik nem szeretik ha a cuccaik között turkálnak. Én nem vagyok ilyen, a párom sem. Nyugodtan használhatjuk egymás teloját.
2016. okt. 4. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!