Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok ha nincs takargatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha nincs takargatni valótok a pasitok előtt kódolnátok a mobilotok?

Figyelt kérdés

Ha mégis akkor milyen okból kifolyólag?

A barátnőm munkahelyi adatokat is tárol rajta részben.Több munkahelyi chatelést,emailt megmutatott már nekem.

2016. okt. 2. 20:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Bicskanyitogató a kérdésed. Tudom, nem annak szántad. Engem annó eleve az idegesített, hogy az exem matatott a telefonomba. Nem volt benne semmi, de tiszteljük már egymást, hogy nem matatunk egymás telefonjába.
2016. okt. 2. 20:50
 2/19 anonim ***** válasza:
94%

Nekem az apukám miatt volt kód a mobilomon. Mindig elvette az asztalról, és 10 perc alatt telerakta haszontalan programokkal, és belassult a mobilom.

A párom tudja a kódomat, de sosem nézett még bele.

Laptoppal ugyanez a helyzet.

2016. okt. 2. 20:50
 3/19 anonim ***** válasza:
98%

Férfiként a válasz:

Aki kicsit is tudatában van annak, hogy mennyire fontos az adatbiztonság, annak le van kódolva. Nem azért, hogy a pasija/csaja/anyukája ne férjen hozzá a telefonhoz, hanem hogy ha illetéktelen kezekbe kerül, akkor egy bizonyos szintű védelmet nyújtson.

2016. okt. 2. 20:52
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Ahogy az utolsó írja. Én még a 2éves lányom miatt is kodolom.
2016. okt. 2. 20:54
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az enyém kódolva van, arra az esetre, ha elveszítem, ellopják, vagy hogy ne éljen önálló életet a zsebemben.
2016. okt. 2. 21:03
 6/19 anonim ***** válasza:
86%
Pont a telefonom feloldóábráját tudja a párom, de a többi jelszavam, és hasonlókat nem. És így sem szokott matatni benne. Nem osztjuk meg egymással ezeket az infókat, de nem azért mert bármi takargatni valónk lenne, hanem egyész egyszerűen azért, mert ez a mi dolgunk, a személyes tárgyunk. Kell a privát szféra. Ugyanazért, amiért a másik táskájába sem túrunk bele, meg nem olvasunk bele egymás naplójába (ha lenne), stb.
2016. okt. 2. 21:05
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Kódolom, de nem takargatom mikor feloldom nem nezegetjük egymás mobilját néha megmutatunk dolgokat de nincs ilyen turkálós igényünk.

Nem miatta vagy ellene van akkor is volt a mobilomon zár mikor ö meg se volt.

- adatbiztonsàg

-lopàsnàl azért minimàlisan tudjam védeni

-zsebemben életre kel

-gyerek lenyúlnà jatekra s mesére

2016. okt. 2. 21:08
 8/19 A kérdező kommentje:

Belegondolva amit írtatok.Én amikor ruházati üzletben dolgoztam őrkent még az exnél akkor én is kódoltam mert bizony tolvajok fotói is voltak rajta.

Nem neztem bele én se,de tudja azt is hogy én most nem kódolom bármikor belenezhet ha akar

2016. okt. 2. 21:20
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kódolva van, de tudja a férjem és azt nézeget rajta amit akar
2016. okt. 2. 21:57
 10/19 Költőnő? ***** válasza:
Kód van rajta, de az uram tudja és bmikor használhatja is. Nekem nincs gondom ezzel, jobb, újabb, gyorsabb a készülékem még a laptopnál is. Így van, ami egyszerűbb így.
2016. okt. 2. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!