Az igazan szemfulesek elol meddig lehet takargatni a terhesseget?
Figyelt kérdés
Elso baba2016. febr. 25. 02:32
1/8 anonim válasza:
Ha 120 kg vagy, akár végig, ha 40 kg vasággyal, akkor bő ruhákkal 5-6. hónapig. Általános válasz nincs, testalkat és hasméretfüggő.
2/8 anonim válasza:
Én "40 kg voltam vasággyal", ahogy az első írja, de tudtam a 18. hétig takargatni, mert a mellem miatt a ruháim eltartanak a testemtől, így senkinek se tűnt fel. Se a munkahelyen, se a családban:)
37hkm
3/8 anonim válasza:
Én a munkahelyemen a 16. héten jelentettem be a terhességemet...akkor mindenki meglepődött, hogy nem is látszik semmi:) egyébként attól is függ hogyan öltözködsz.Boldog babavárást!
4/8 anonim válasza:
24 hetes koromig tudtam volna takarni de ha olyan idő lett volna akár 27 hetes korig is pulcsiban csak pont nyár volt.
5/8 anonim válasza:
20/22. hétig simán titkolhattam volna, nem nagyon látszott, csak ruha nélkül vagy nagyon feszülős pulcsiban.
6/8 anonim válasza:
Van egy igazán szefüles kollégám, minden terhességemet kb. azonnal észrevette, azt mondta megváltozott az arcom. Csak az tűnt fel, hogy mindig csak mosolygott, mikor bejelentettem. A legtöbben maguktól olyan 18. héten vették észre.
7/8 anonim válasza:
A munkahelyemen a közvetlen kollégákon kívül senki sem tudta, hogy babát várok, az ötödik hónapig nem is látszott, ha felvettem egy kicsit nagyobb pulóvert.
8/8 A kérdező kommentje:
Majus vegen mennenke egy eskuvore, akkor leszek kb 16 hetes, jo lenne ha nem ott tudna meg a fel falu :) de akkor ez hatereset lesz...
177cm vagyok es 66kg
(Ment a zold mindenkinek, koszonom)
2016. febr. 26. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!