Hogy éljem így túl a terhességet?
Szóval egy házi buliban megismerkedtem egy sráccal és túl jóba lettünk megtörtént ott este...Kiderült,terhes vagyok ,közös megállapodás alapján megtartottuk a baby-t.De ez a roha. dék kiderült mrgcsalt,látta barinõm mással csókolózni,kèzen fogva menni...Ez tegnap elõtt derült ki azóta görcsölök,fáj,szúr a hasam
18.hetes vagyok ,nagyon fèlek hogy a stressz és düh kitörések ellenére megmarad a kincsem! 😢❤❤
ellenére? :o :o :o
amúgy mit vártál? megismered, lefekszel vele, azonnal teherbe esel, és máris örök hűséget fogad neked?
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de minden előzetes ismeretség nélkül mit vártál ettől a pasitól?
Azt értem, hogy megtartottad a babát, tök jó.
De azt ugye te sem gondoltad komolyan, hogy akkor most ti egy boldog család lesztek hárman? Van rá minimális esély, persze, hogy az ember pont így boltik bele a tökéletes pasiba, de leginkább ez a filmekben működik így, a valóságban aligha.
Szóval nem is értem.. megcsal?? - hát ha jól értem 18 hetes terhes vagy, akkor mondjuk 16 hete ismered.. Örülj, hogy most derült ki, és örülj, hogy csak ennyi, nem pedig az, hogy egy baltásgyilkossal feküdtél össze, és annak várod a gyerekét, mert így ismeretlenül akár az is lehetne.
Ha vállaltad a babát, hiába volt közös döntés, egy ilyen "kapcsolatnál" tudnod kellett, hogy leginkább egyedül teszed.
Mindemellett boldog babavárást, és jó egészséget Neked is és a picinek is!
most azt szeretnéd hogy megmaradjon, vagy azt hogy nem?
egy gyerek élete nem játék!sosem fogom megérteni, minek kell védekezés nélkül szexelni, jó most ráfogod a piára de akkor is.
ott van benned egy magzat egy baba, egy élet....
Nyilván kifelejtett egy e-t... "megmarad-e"
Ettől még megmaradhat a terhesség, de a kapcsolatra keresztet kellene vetni
Köszönöm a válaszokat!
23 vagyok,igazatok van...
Csak olyan szerelem volt 1.látásra és elvakított a hirtelen szerelem..Azt ígérte velem marad örökre és a picivel...
Bocsi lehet egy kicsit érthetetlen lett amit írtam...Szóval nagyon kiakadtam hogy megcsalt,hisztiztem ,azóta görcsöl ,szúr a hasam és attól félek,hogy bármi baja lett a picimnek és nem marad meg vagy valami :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!