Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy éljem így túl a terhességet?

Hogy éljem így túl a terhességet?

Figyelt kérdés

Szóval egy házi buliban megismerkedtem egy sráccal és túl jóba lettünk megtörtént ott este...Kiderült,terhes vagyok ,közös megállapodás alapján megtartottuk a baby-t.De ez a roha. dék kiderült mrgcsalt,látta barinõm mással csókolózni,kèzen fogva menni...Ez tegnap elõtt derült ki azóta görcsölök,fáj,szúr a hasam

18.hetes vagyok ,nagyon fèlek hogy a stressz és düh kitörések ellenére megmarad a kincsem! 😢❤❤

2016. febr. 8. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Létezik ennyire naiv ember? Vagy ugye ez a kérdés csak kamu??
2016. febr. 8. 14:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Éld úgy túl ,hogy már nem te vagy az első hanem a magzat ott a pocakban a dolgokon már úgy sem tudsz változtatni.A babára koncentrálj légy jó anya és az ő érdekeit nézd.Nem te vagy az első sem utolsó egyedül álló kismama.Nem tudom milyen anyagi háttérrel,szülőkkel,segítséggel rendelkezel de mindenre lehet találni megoldást .
2016. febr. 8. 14:34
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsónak!!!!

A szüleim tâmogatnak ,segítenek

2016. febr. 8. 14:51
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

az thittem 14 vagy.

23évesen? LOL

meg akart dugni, azért hazudott... ezt buktad.

2016. febr. 8. 15:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lány nem az abortuszt választotta ,hanem a babát és bízott benne az apukával majd boldog család lehetnek .Nem kell még bele rúgni a másikba egyet mikor van elég gondja baja .Nem lehet ítélkezni tény ,hogy felelőtlen volt de most már ez van a legjobbat kell kihozni az adott helyzetből amit lehet .Ha ott a családod melletted nem kell félned :)
2016. febr. 8. 16:30
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :3
2016. febr. 8. 16:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Kőszegi vagy kedves kérdező??
2016. febr. 9. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!