Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mar nem birom, mit tegyek?
A parommal 1 eve koltozunk ossze, par honapig o dolgozott mivel en nem talaltam munkat, ahova felvettek az olyan volt hogy eros fizikummal kelett rendelkezni es nem birtam szoval kiraktak :( sokat veszekedik velem hogy semmire se vagyok igy valo, most 2 honapja dolgozok egy multicegnel , 12 orazni kell 2 napig mindig aztan 2. Nap szunet utanna ismet...nappalra es ejjszakara...de ezis nagyon durva, nehezen birom, ma is olyan faradt voltam.h lekestem a buszt ,raadasul 50km re van...a parom pedig azt mondta ha innen is kirugnak szakit velem ,pedig mindent o erte teszek..de igy nembirom mar lelkileg se, ...szerintetek igaza van h igy nemleherunk egyutt? :( nem vagyok jo erre sem...:( nemtudom mit tegyek...
L/22
Egy éve eltart, és kb. semmilyen munkára nem vagy alkalmas. Nem ítélem el, hogy nem akar már tőled semmit. Te sem várhatod, hogy ő tart el.
Nem átmeneti állapotról van szó. Egy év alatt az országban bárhol találtál volna valamit.
Így hogy akarsz előbbre jutni? Esetleg gyereket vállalni?
"vegre talaltam olyat akivel azt mondom h egyutt joban rosszban mindenben...de ilyen mar sose lesz :("
Hát ő nem ilyen, egy önző, számító paraszt.
Ilyeneket nem mond az ember a kedvesének.
Most mellényúltál... de miért gondolod, hogy sose lesz rendes embered! El ne hidd, mert a végén még ezzel maradsz...
Az az igazság, hogy te 1 éve munkanélküli vagy. Legalábbis nem találtál értelmezhető munkát, amibe nem döglesz bele, mindezt úgy, hogy fiatal vagy.
Én is megértem a barátodat.
Egyáltalán fiatal nőként mi a lófsznak jelentkezel ennyire komoly fizikai munkákra? Mert amit most csinálsz, az is az.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem találsz semmi értelmeset.
Van valamilyen végzettséged, szakmád?
Mit teszel érte? Mit dolgozol a multicégnél? Mit csinálsz otthon emelett?
Ennyiből és nem mondanám, hogy ő paraszt, de azt sem, hogy neked van igazad... A leírásodból elég életképtelennek tűnsz! Én nem bírom a hisztit és a tehetetlen embereket. Szívesen segítem a párom, évekig nem dolgozott mellettem, de ha csak a kínlódás ment volna, biztos nem támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!