Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez mar nem birom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mar nem birom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A parommal 1 eve koltozunk ossze, par honapig o dolgozott mivel en nem talaltam munkat, ahova felvettek az olyan volt hogy eros fizikummal kelett rendelkezni es nem birtam szoval kiraktak :( sokat veszekedik velem hogy semmire se vagyok igy valo, most 2 honapja dolgozok egy multicegnel , 12 orazni kell 2 napig mindig aztan 2. Nap szunet utanna ismet...nappalra es ejjszakara...de ezis nagyon durva, nehezen birom, ma is olyan faradt voltam.h lekestem a buszt ,raadasul 50km re van...a parom pedig azt mondta ha innen is kirugnak szakit velem ,pedig mindent o erte teszek..de igy nembirom mar lelkileg se, ...szerintetek igaza van h igy nemleherunk egyutt? :( nem vagyok jo erre sem...:( nemtudom mit tegyek...

L/22

2016. szept. 23. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Szukseged van olyan emberre aki lehuz es nem tamogat?
2016. szept. 23. 18:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Olyanra van aki tamogat, en forditott esetben azt mondanam h amig nem talal olyan melot amit bir addig megoljuk valahogy,es nem kuldenem vissza a szuleihez ahogy o mondta :( pedig elozo honapba neki is kiesett egy honap, en adtam neki berletre kajara cigire...meg se hanyom fel...nemertem en ezt...sose lessz olyan aki elfogad :"(
2016. szept. 23. 18:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit kérdezek, hogy boldog vagy mellette?
2016. szept. 23. 18:31
 4/10 anonim ***** válasza:
15%
50 km-re jársz dolgozni napi 12 órát? Én eleve el sem vállaltam volna, vagy ha jó a munka közelebb költözöm. Mondjuk eleve sehol nem laknék Budapesten kívül, mert csak itt van munka. A párod amúgy nem szeret, ha szeretne, nem ilyen dolgoktól tenné függővé, hogy kirúgnak-e valahonnan vagy sem. :D
2016. szept. 23. 18:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Azt hittem vegre talaltam olyat akivel azt mondom h egyutt joban rosszban mindenben...de ilyen mar sose lesz :(
2016. szept. 23. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
21%

Egy éve eltart, és kb. semmilyen munkára nem vagy alkalmas. Nem ítélem el, hogy nem akar már tőled semmit. Te sem várhatod, hogy ő tart el.

Nem átmeneti állapotról van szó. Egy év alatt az országban bárhol találtál volna valamit.

Így hogy akarsz előbbre jutni? Esetleg gyereket vállalni?

2016. szept. 23. 20:18
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

"vegre talaltam olyat akivel azt mondom h egyutt joban rosszban mindenben...de ilyen mar sose lesz :("

Hát ő nem ilyen, egy önző, számító paraszt.

Ilyeneket nem mond az ember a kedvesének.

Most mellényúltál... de miért gondolod, hogy sose lesz rendes embered! El ne hidd, mert a végén még ezzel maradsz...

2016. szept. 23. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:
43%

Az az igazság, hogy te 1 éve munkanélküli vagy. Legalábbis nem találtál értelmezhető munkát, amibe nem döglesz bele, mindezt úgy, hogy fiatal vagy.

Én is megértem a barátodat.

Egyáltalán fiatal nőként mi a lófsznak jelentkezel ennyire komoly fizikai munkákra? Mert amit most csinálsz, az is az.

Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem találsz semmi értelmeset.

Van valamilyen végzettséged, szakmád?

2016. szept. 23. 22:23
 9/10 anonim ***** válasza:
45%
Kapd össze magad kislány! Felnőttél(?), ez a való világ nem amit a tv-ben látsz. Igen, nők, lányok, családanyák, asszonyok végeznek fizikai munkát, sokszor 12 óráznak is, és több műszakban dolgoznak. Ezt minden sértés nélkül írom, ez a valóság. Ha nem tettszik tanulj tovább, alakíts a sorsodon, más nem fogja a szádba tenni a falatokat.
2016. szept. 24. 01:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Mit teszel érte? Mit dolgozol a multicégnél? Mit csinálsz otthon emelett?

Ennyiből és nem mondanám, hogy ő paraszt, de azt sem, hogy neked van igazad... A leírásodból elég életképtelennek tűnsz! Én nem bírom a hisztit és a tehetetlen embereket. Szívesen segítem a párom, évekig nem dolgozott mellettem, de ha csak a kínlódás ment volna, biztos nem támogatom.

2016. szept. 30. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!