Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Titeket is ennyire zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is ennyire zavarna vagy csak én nem bírom ezt?

Figyelt kérdés
Barátnőm szinte folyamatosan a telefonját nyomkodja de reggeltől egészen elalvásig.Mindig facebookon vagy viberen írogatnak a barátnőivel és engem már kiborít.Ha filmezünk akkor is sokszor nyomkodja,tvzés közben is folyamatosan szóval kb egész nap.Titeket nem zavarna?Mit csinálnátok?23/F
2015. júl. 7. 09:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Az oké, hogy amikor nem vagytok együtt, akkor azt csinál, amikor akar, de, amikor már együtt vagytok és közösen filmeztek, az már nem normális, hogy már akkor is csak a telefonját nyomkodja!

Van egy érzésem, hogy a csaj a telefonjába szerelmes és nem beléd! Jobb lenne ezt közölnöd vele, hogy számodra mennyire irritáló, hogy olyankor se tudja letenni a telefonját, mikor együtt vagytok.

Ez hosszú távon nem egy jó előjel a kapcsolatra nézve!

2015. júl. 7. 09:32
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon zavarna engem is, ha csak a telefon lenne számára és én lényegében megszűnnék létezni.

Mondd el neki, hogy ez téged rosszul érint, tarthatatlan ez az állapot. Hátha erőt vesz magán és észreveszi mekkora baromságot csinál. :)

2015. júl. 7. 09:37
 3/12 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném hogy együtt is lakunk szóval mellettem nyomja a telefont egész nap
2015. júl. 7. 09:40
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
A telefon az egyik napról a másikra elromlana. Nincs másik. Vagy közös program szeretkezés nevetés, vagy fel is út le is út.
2015. júl. 7. 10:08
 5/12 TallandThin Boy ***** válasza:
82%
Persze, hogy zavarna.
2015. júl. 7. 10:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Azt írod, hogy egész nap a telóját nyomkodja és együtt is laktok. Akkor ki főz, takarít, bevásárol, vagy az egyéb dolgokat is te csinálod meg?

Mióta vagytok együtt? Egyébként egyáltalán nem normális, csaj telefonfüggő. Nem tudja semmivel se lekötni a szabadidejét. Dolgozik egyáltalán?

Itt a nyár szervezettek közös programokat, kirándulásokat, strandolásokat.

1. kommentelő voltam

2015. júl. 7. 10:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Tényleg zavaró lehet. Mondjuk a filmnézéses részt nem értem, én is sokszor netezek, miközben a férjem filmet néz, meg fordítva is szokott lenni, mert nem ugyanazokat a filmeket szeretjük, kevés film van, amit meg tudunk együtt nézni.

De hogy egész nap ezt csinálja, igen, az valóban nehezen lehet elviselhető.

2015. júl. 7. 10:53
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Egy pár éve engem is összehozott a sors egy hasonló mentalitású lánnyal....nagyon kiborultam. Amikor elhívtam randira egy másik pasival levelezett, de folyamatosan....megkérdtem, hogy rakja el.....kb fél óráig eleget is tett a kérésemnek. A Margit szigeten voltunk és ahogy a hídon jöttünk át gyalog újra elővette a mobilját és elkezdett chatelni valakivel.....otthagytam mintegy követ.

Szerintem ez tiszteletlenség a másikkal szemben...ha valami halaszthatatlan családi kapcsolat vagy munka miatt csinálná azt még elnézném egy ideig.....de itt nem erről van szó!!!

2015. júl. 7. 11:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha nem érdekli a film/tv műsor, és nem is beszélgettek, mert téged meg érdekel és arra figyelsz, akkor hadd nyomkodja a telefonját. Még a reggel felkelés után reggeli kv mellett megnézi a telefont dolog is oké, van aki megszokta, és attól hogy együtt laktok, erre szüksége van, mert még korán van normális szociális kapcsolathoz. De a többi része már nem normális. Én is rá szoktam nézni fb-ra naponta 2-3x ha barátommal vagyok egész nap, vagy ha valaki ír amikor mással vagyok akkor ránézek, hogy ki írt, nem sürgős-e esetleg (meló, barátom, szüleim, lakótárs), de ha semmi ilyesmi, akkor nem válaszolok, csak majd ha egyedül vagyok. De már ezt is néha soknak érzem. Ami ennél is több, az már biztosan sok.

23L

2015. júl. 7. 13:32
 10/12 anonim válasza:
Idegesitene engem is
2015. júl. 7. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!