Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha a barátom oda akar költözni hozzám? De neki még lakása, autója sincs. Én most kaptam még jobban fizető állást .
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt. Nem tudom megengedjem neki ?? Én 21, ő 24.2016. szept. 22. 06:43
31/56 anonim válasza:
Kérdező! Megdolgoztál a lakásért 21 évesen? Azta... Jó kis meló lehetett.
32/56 anonim válasza:
Ja most, hogy végigolvastam. Mire vagy büszke a 85 000 Ft-os fizetéseddel? Mintha az sokkal több lenne, mint a barátodé. És persze ebből 21 évesen saját lakást is vettél. Na ne röhögtess.
33/56 A kérdező kommentje:
Ti miért nem akartok vagyont szerezni ? Dolgozni stb.
2016. szept. 22. 14:30
34/56 anonim válasza:
Hát én dolgozom havi 120 000-ért jelenleg. Albérletben lakom, és sajnos nem kapok annyi hitelt. Nem tudom, hol élsz.Tán valami álomvilágban?
35/56 A kérdező kommentje:
Arra értettem,hogy hasonló körben lévő emberrel ismerkedjen mindenki!! Az arany a pénz a barát. A nélkülözés stb.kell nektek ? Nekem még autóm sincs, nem fiúzom de legyen autóm !!
2016. szept. 22. 14:40
36/56 anonim válasza:
Ez a kérdés nyilvánvalóan kamu, legalábbis én élőben még nem láttam ilyen tenyeres talpas tahó nőt, de tegyük fel hogy igaz..
Kérdező, kérlek másold már be, hogy hol írta itt bárki azt, hogy mi (kommentelők) nem dolgozunk?! Én sehol nem látok ilyesmit, de te minden hozzászólásodba beleírtad, mintha nálad csak csóróbbak élnének a Földön.
El kell keserítselek, a br. 85ezer lófsz, én erre azért ennyire nem verném a mellem. Persze jó dolog, ha előrébb akarsz lépni és jutni valamire. Mindenesetre én meg azért tanultam, hogy ennek az összegnek a 4-szerese legyen a kezdőfizetésem..
37/56 A kérdező kommentje:
Szerintem más is van, aki anyagias ember !
2016. szept. 23. 08:07
38/56 anonim válasza:
Ilyen embertől, mint te én minél MESSZEBB akarnék költözni; a barátod jó nagy idióta.
39/56 A kérdező kommentje:
39/39 majd meglátod, hogy mit fogsz tudni adni magatokra !! Ezzel a felfogásoddal. És a barátom örül neki, hogy igyekszem.
2016. szept. 23. 10:36
40/56 A kérdező kommentje:
Vagyis 39/40
2016. szept. 23. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!