Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek az normális ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális ha a barátom oda akar költözni hozzám? De neki még lakása, autója sincs. Én most kaptam még jobban fizető állást .

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt. Nem tudom megengedjem neki ?? Én 21, ő 24.
2016. szept. 22. 06:43
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy a kérdésedre válaszolva teljesen normális. Fél év együttjárás után már szokás összeköltözni tinédzserkor után, ha az egyik félnek van lakhatása (albérlet, saját lakás) és mindkettőnek valami jövedelme.
2016. szept. 22. 08:32
 12/56 anonim ***** válasza:
81%

Egyetértek az előzővel, én is kíváncsi lennék - minden irigység nélkül -, hogy hogyan csináltad, mert hozzád képest én valamit nagyon rosszul csinálok ezek szerint. :)

Az összeköltözés gondolatát nem tartom ördögtől valónak, én a két kezem összetenném hasonló szituban, hogy a pasi nem húzza az időt a járogatással. Ha te azt gondolod, hogy a pasi csak a pénzedre pályázik, akkor természetesen nem vagy köteles belemenni - de akkor miért vagy vele, ha élősködő? Mindenképp egy komoly beszélgetés kell köztetek.

2016. szept. 22. 08:46
 13/56 anonim ***** válasza:
67%
#6 fú, rendben, köszönöm a választ. Már tényleg csak 1 kérdésem lenne. Ugyan milyen nyomós oka lehet arra bárkinek is, hogy összeköltözzön veled? :D
2016. szept. 22. 08:47
 14/56 anonim ***** válasza:
75%
engem is érdekelne, hogy 21 éves nőként mégis milyen jól fizető állást kaptál? Meg pontosan mit is dolgozol, hogy ennyi idő alatt van saját lakásod? Pályakezdő diplomás fizetésből, még ha suli mellett melóztál is, akkor se lenne elég pénzed egy lakásra.
2016. szept. 22. 08:47
 15/56 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy 18 évesen kezdett dolgozni. Akkor 3 éve dolgozik, mert 21 éves. Tegyük fel, hogy egy 12 milliós lakást vett meg. Akkor évente 4 milliót spórolt meg. Akkor az olyan havi nettó ~ 430 ezer.

Mivel azt írta, hogy neki nem kellett leadnia minden pénzét otthon. Akkor ettől többet keresett, lehet, hogy nettó ~600ezres fizetése volt.

Konklúzió: végül is nem lehetetlen, de nem tudom, hogyan lehet havi 600-at keresni érettségivel, de biztos van olyan szakma is :D egy biztos, én rossz helyen dolgozok azt hiszem :D

2016. szept. 22. 09:15
 16/56 A kérdező kommentje:
18 évesen elmentem érettségi után dolgozni , munka mellett eladói tanfolyamra jártam,az is megvan ! Ahol kezdtem most is ott dolgozok,árufeltöltést csinálok havi 85000/bruttó fizetésem van. 2 munkahelyem van,egyébként ! A másikban pénztározok 4 órában ! Úgyhogy van mikor napi 12 órát is ledolgozok. Igyekezzetek azt lesz vagyonotok, nem puszibarátozni kell !!!
2016. szept. 22. 09:53
 17/56 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mennyire normális, hogy oda akar hozzád költözni, azt mi nem tudhatjuk. A kapcsolat minőségétől függ, hogy indokolt-e az összebútorozás. A kérdésed alapján bennem felmerül a gyanú, hogy nálatok nem indokolt a dolog. A mai világban leírni valakit azért, mert 24 évesen még nincs saját lakása és autója... Majdnem azt írtam, hogy irigyellek, hogy ennyire nem vagy képben a köznapi emberek problémáival, de tulajdonképpen bánnám, ha ennyire tudatlan lennék.

Szerintem keress valami olyan fickót, aki megüti a te roppant magas és előkelő szinted. Olyasvalakire gondolok, aki a párkapcsolata jövőjének mérlegelésekor az elsők közt gondol arra, hogyan aránylik egymáshoz a kettőtök fizuja.

2016. szept. 22. 10:00
 18/56 anonim ***** válasza:
100%
#17 Aha, es kb 4 millio forint amit igy 3 ev alatt megkerestel eleg volt lakasra....
2016. szept. 22. 10:30
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondta hogy családi vagy panel ház.Lehet az anyjáék udvarában van egy fabódé és abban lakik....
2016. szept. 22. 10:34
 20/56 anonim ***** válasza:
86%

Tehát havi nettó jövedelmed 100 ezer körül van, és akkor nagyon kerekítettem felfelé (de inkább 85-90 a reális). Ha tényleg egy fityinget sem költöttél belőle, és most vetted meg az elmúlt napokban, akkor úgy volt 3,6 millió forint tőkéd. Ez vagy telek, vagy putri valahol az ország dzsungelében (hogy nem nagyváros közelében, az egész biztos), vagy tényleg faház a kert végében (mobilház?). Esetleg hitellel kiegészítetted, bár azt kétlem, hogy erre az irtózatosan magas jövedelemre uzsoráson kívül bárki adott volna hitelt. Szegény pasidat jól lenézed, miközben a kakás bugyidon kívül nagyon valószínűleg neked sincs semmid.

Esetleg valahol kamuzol jó eséllyel, ami nem baj, csak akkor ne trollkodj :D

2016. szept. 22. 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!