Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha a barátom oda akar költözni hozzám? De neki még lakása, autója sincs. Én most kaptam még jobban fizető állást .
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt. Nem tudom megengedjem neki ?? Én 21, ő 24.2016. szept. 22. 06:43
21/56 anonim válasza:
Jó, végüli pécsett vannak lukak már 3.000.000-ért, de az biztos hogy én nem hordanám ilyen magasan az orrom árufeltöltőként, annak ellenére hogy teljesen tisztességes foglalkozás, én is csinálnám ha rá lennék szorulva.
22/56 A kérdező kommentje:
21/21 te mit képzelsz ?? A tiszteletet add meg a másik felé !! Garzon lakásom van, és én nem veszek fel hitelt , nem OLYAN vagyok. Értesz valamihez ?? Pic*sa bumbus vagy , vagy dolgozol ??
2016. szept. 22. 11:11
23/56 anonim válasza:
Vidéki vagy külső kerületben lakik. Ott már 5 milla körül kapni garzont, azt meg lazán kispórolhatta az évek alatt. Hát ha meg esetleg miskolci, ott ennyiért már 50nmt is kaphat:)
Szóval simán hihető.
Szerintem csak akkor engedd beköltözni, ha a rezsi és a kaja felét úgy tudja kifizetni, hogy félretett pénze is marad, plusz szórakozásra is futja neki. Tehát kb 25 ezer. El ne tartsd! Dolgozzon suli mellett. Amúgy, ha óriástévéd lenne nem lakásod, engednéd, hogy nézze nem? Ugyanilyen itt is. Nem kérsz lakbért, csak fizesse mindennek a felét, végezze a házimunka felét, és néha egy pici plusszal kedveskedjen.
Amint kibújna akármelyik alól is, dobd ki.
24/56 anonim válasza:
Te miért írsz folyton felkiáltójeleket a mondataid végére?
25/56 A kérdező kommentje:
24/24 A legnormálisabb, legrendesebb válaszoló ! Ha a kaját, számlák felét is fizetné nem maradna félretett pénze,az ő 64.000 Ft-val. Nem lakhat nálam, eldöntöttem . Köszönöm 24/24 a megértésed, válaszod !!
2016. szept. 22. 11:34
26/56 A kérdező kommentje:
Mármint 24/26 . a legnormalisabb.legrendesebb
2016. szept. 22. 11:36
27/56 anonim válasza:
#26 örülök hogy megoldódott a dolog, így mindketten jól jártok. :D
28/56 anonim válasza:
Ah, most már értem. Tehát két csóró, putris cigány civakodik, hogy költözzenek össze Miskolc egyik nyominegyedében? Ahogy akartok, jogod van kihajítani a putriból. Titánok harca...
30/56 mikeXxX válasza:
Egy fél éves románcot olvashattunk. Amúgy összeköltözés teljesen normális dolog lenne bár ha én lennék az az ifjú titán akkor másfelé venném az irányt és most köpködhetsz rám de nekem is van lakásom férfiként de sosem nézem akivel összeakarok jönni mennyit keres és mi van neki csak az ember számít ha neked nem szakíts vele és jobb lesz mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!