Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap még gyereket akart, ma már kidobott?
"légüres szívvel, kotta aggyal"
Benned egy költő veszett el.
Ő tervezett, te nem terveztél közös jövőt - talán ez volt az oka. Öt éve van veled, tudni akarta, mire számítson, mit várhat a jövőben. Gyereket, családot akar, te meg nem vagy benne partner.
Az ember nagyon egyedül tudja érezni magát egy párkapcsolatban, ha a partnerével nem lehet tervezni. Ha neked van egy elképzelésed az életről, vannak terveid, a másik meg szarik rá. Gondolom, ő is így érezte. Majd keres olyat, akivel lehet tervezni, nem halogatja a fontos döntéseket.
"Én nem szeretem előre megírni a jövőmet."
Öt év után képtelen tervezni veled, mert te ebben nem vagy partner. Mégis mit vártál?
Amit mondott az valószínű kifogás, de igazából ez lényegtelen.
Öt év után te még mindig ugyanott tartasz. Ennyi. Nőj fel.
Azt érezte amit te leírsz, és lépett is. Hogy ő tervez veled, a jövőtöket de te nem . Ez nem elég ok? Szerintem igen.
"sokkal többet foglalkozott vele, mint én. Én nem szeretem előre megírni a jövőmet."
Ennyi.
Hát ha nem vagytok még 20 évesek és 5 éves a kapcsolat, akkor azért várható volt, hogy nem fog a sírig tartani.
Ez a gyors szakítás, az ócska dumával nekem azt mondja, hogy talált már mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!