Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szülei albérleti dijat kérnek tőlem, ez mennyire elfogadott dolog?
Haho!
Gyerekemhez odakötözik a barátnője erre pénzt kerek tőle?
Más lenne ha az egy pénzt termelő lakás és ők most oda költöznek. Akkor az bevétel kiesés lenne így azt kompenzálva fizetnek a szülőknek. Most se fizet senki. Szóval ha ez a csaj szereti a pasit akkor fizessen? Így a családnak lesz +40 bevétele.
Érdekes. Basszus ha gyereketek lesz akkor az még + 20 mert ő is ott lakik. Ok szereti a szüleit de titkolja, hogy boldog veled? Minden értelmes szülő örül annak a gyereke boldog és talált valakit akivel jó neki. Biztos, hogy te evvel a családdal szeretnél kapcsolatba lépni?
Függetlenül az előző válaszoktól.
Az alapján, amit leírtál, a párod szülei ezt tök általánosságban írták. Gondolom, nem egy szobás lakásról van szó. Megjegyezték a szülők ez alapján a párodnak, hogyha valakit (lehet ez haver is akár, nem kell magadra gondolni) odaköltöztetne maga mellé, akkor ennyit várnak el a lakásból. Nyilván azért várják el, mert eddig is albérlet volt, és bár a saját gyerekükkel nem fizettetik ki, de nem akarnak teljes buktát a lakáson.
Ennyire egyszerű a dolog.
Itt szó sem volt arról, hogy téged, mint barátnőt használnának ki, hiszen nem is tudnak rólad. Egyszerűen arra figyelmeztették a barátodat, hogy szeretnék megtartani a lakás albérlet jellegét.
(Én is voltam ugyanígy, anno mikor szó volt hogy vidékre megyek egyetemre, kaptam volna rokonoktól lakást, de ott konkrétan elvárás(!!!) volt, hogy keressek magam mellé lakótársat - nem mondták meg, hogy kit, hiszen az az én döntésem (lehetett volna pasi vagy jóbarát), de azt akarták, hogy legyen valaki, aki legalább a fél bérleti díjat fizeti, ha már olyan jó fejek, hogy nekem adják ahelyett, hogy hasznot húznának belőle.
Én mondjuk nem éltem a lehetőséggel, máshova vettek fel, de csak azért írtam le, hogy értsd, van ilyen, és nem biztos, hogy ellened szól.)
Szerintem a barátod kéri a pênzt, mert há rólad a szülei nem tudnak elvileg. Akkor mit mondott otthon jön az új albérlő? Elég szomorú hogy igy állít be a barátod a szülei előtt. És ő a mennyasszonyánál fizetett bérleti díjat?
Németországba dolgoznak? Havi 1.300-2000 euró körül kereshetnek, ez havi 2600-4000. A 40 vagyis alig 130 euró nem hinném hogy megmentené őket,
A barátod és az öccse trükkje.
Next boyfriend..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!