Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom szülei albérleti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szülei albérleti dijat kérnek tőlem, ez mennyire elfogadott dolog?

Figyelt kérdés
Tegnap a parom anyukaja mondta a paromnak h ha oda koltozom hozza (vagy barki) akkor alberleti dijat(40.000) plusz rezsit kell fizetnem...nem tudom ez mennyire normalis.velem még ez nem fordult elo...persze azt mondjak h ez nem is igazan alberleti penz hanem evvel oket segitem...de hat konyorgom..sose találkoztam még veluk mivel kulfoldon elnek es azert nekem is van egy anyukam akit segiteni szeretnek es ossz vissz 90.000 a fizetesem...
2016. aug. 2. 09:15
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Ja... Akkor a parod jofej, es a szulei is megnyugszanak. Es mindenkinek jo lesz.
2016. aug. 2. 11:25
 42/47 A kérdező kommentje:
igen.ez nagyon rendes volt tole
2016. aug. 2. 11:51
 43/47 Bence_ ***** válasza:
86%

Haho!

Gyerekemhez odakötözik a barátnője erre pénzt kerek tőle?

Más lenne ha az egy pénzt termelő lakás és ők most oda költöznek. Akkor az bevétel kiesés lenne így azt kompenzálva fizetnek a szülőknek. Most se fizet senki. Szóval ha ez a csaj szereti a pasit akkor fizessen? Így a családnak lesz +40 bevétele.

Érdekes. Basszus ha gyereketek lesz akkor az még + 20 mert ő is ott lakik. Ok szereti a szüleit de titkolja, hogy boldog veled? Minden értelmes szülő örül annak a gyereke boldog és talált valakit akivel jó neki. Biztos, hogy te evvel a családdal szeretnél kapcsolatba lépni?

2016. aug. 2. 14:30
 44/47 A kérdező kommentje:
ezt a lakast eddig bereltek csak baratom elkoltozott az exetol es ide koltozott ebbe a lakasba igy az eddigi berlokkel megszakitottak a szerzodest..az is benne van a pakliban h ezzel akarjak a szulei kompenzalni azt a kiesest..nem tudom..es hat eleg erdekes szulei vannak...baratom exe irt baratom apjanak erre az apja irt baratomnak h "gratulal" neki az uj baratnojehez....eleg erdekes volt..nem tudom miket mondhatott baratom exe de sztem semmi jot
2016. aug. 2. 15:11
 45/47 anonim ***** válasza:

Függetlenül az előző válaszoktól.

Az alapján, amit leírtál, a párod szülei ezt tök általánosságban írták. Gondolom, nem egy szobás lakásról van szó. Megjegyezték a szülők ez alapján a párodnak, hogyha valakit (lehet ez haver is akár, nem kell magadra gondolni) odaköltöztetne maga mellé, akkor ennyit várnak el a lakásból. Nyilván azért várják el, mert eddig is albérlet volt, és bár a saját gyerekükkel nem fizettetik ki, de nem akarnak teljes buktát a lakáson.

Ennyire egyszerű a dolog.

Itt szó sem volt arról, hogy téged, mint barátnőt használnának ki, hiszen nem is tudnak rólad. Egyszerűen arra figyelmeztették a barátodat, hogy szeretnék megtartani a lakás albérlet jellegét.

(Én is voltam ugyanígy, anno mikor szó volt hogy vidékre megyek egyetemre, kaptam volna rokonoktól lakást, de ott konkrétan elvárás(!!!) volt, hogy keressek magam mellé lakótársat - nem mondták meg, hogy kit, hiszen az az én döntésem (lehetett volna pasi vagy jóbarát), de azt akarták, hogy legyen valaki, aki legalább a fél bérleti díjat fizeti, ha már olyan jó fejek, hogy nekem adják ahelyett, hogy hasznot húznának belőle.

Én mondjuk nem éltem a lehetőséggel, máshova vettek fel, de csak azért írtam le, hogy értsd, van ilyen, és nem biztos, hogy ellened szól.)

2016. aug. 2. 15:40
 46/47 A kérdező kommentje:
ertem...igen ez igy nagyon esszeruen hangzik mivel gondolom eddig joval tobbet kertek erte csak teljesen nem akarjak elvesziteni az alberlet jelleget a dolognak..valoszinuleg nem ellenem szol mint bnoje ellen.
2016. aug. 2. 15:54
 47/47 anonim ***** válasza:

Szerintem a barátod kéri a pênzt, mert há rólad a szülei nem tudnak elvileg. Akkor mit mondott otthon jön az új albérlő? Elég szomorú hogy igy állít be a barátod a szülei előtt. És ő a mennyasszonyánál fizetett bérleti díjat?

Németországba dolgoznak? Havi 1.300-2000 euró körül kereshetnek, ez havi 2600-4000. A 40 vagyis alig 130 euró nem hinném hogy megmentené őket,

A barátod és az öccse trükkje.

Next boyfriend..

2016. aug. 2. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!