Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor lesz elfogadott vagy miért nem bevett dolog az utcán szagolni zoknis lábat?
Ennyi erővel mikor lesz bevett dolog megfogdosni a nők fenekét az utcán? Nem tolakodóan, csak odamegyek, ha tetszik és megmarkolom, mintegy elismerésképp a hölgynek....
Sőt..Mikor lesz bevett dolog, csak úgy odamenni és betenni neki, ha tetszik. Hiszen ezzel elismerem milyen jó nő!
Jólvagy ember? Gondolkodjál már !!!
@mar-csa: Guggolva mert 4 kéz láb nem lenne kényelmes, olyan helyen ahol félre eső helyen, nem a legforgalmasabb gócpontoknál kellene ezt. Szerintem a hölgyek röhögő görcsöt kapnának eleitől kezdve, ami feldobná a napjait, nekem és aki szagolna, pedig örömteli lenne bónuszként járna 1 talpmasszírozás.
Szerintem a legtöbb ember ha leveti a zokniját megszagolja tusolás előtt, vagy kíváncsiságból, vagy mert megszokta.
Egyébként pl ha összejönnek egy szobába pl ahol cipő nélkül kell lenni, előfordul, hogy érezni egymás lábszaga, akkor az nem perverz? Biztos a legtöbb ember érezte más lábszagát, ez ellen gyakran nem lehet mit tenni, emberi tulajdonság, mint a testszag.
Egyébként tudok olyanokat, akik összejárnak szagolni, csaj lábát, direkt szagos lábbal van a csaj, amikor hazaér és a srác, srácok szagolják a talpát. Ilyen előfordul, a csajnak is izgató és a fiúnak is.
Utolsónak, a pedofília nem elfogadott és közel sem lehet egy lapon említeni ezzel. Sokkal súlyosabb és az tényleg aberrált, pszichopata szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!