Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor lesz elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor lesz elfogadott vagy miért nem bevett dolog az utcán szagolni zoknis lábat?

Figyelt kérdés
Szeretnék amikor megyek utcán és tetszik valaki megszagolni a zoknis-harisnyás lábait,talpát nagyon jó lenne, nem akarnék tőle mást, kulturáltan tenném semmi tolakodás, rámenőség, ha bevett dolog lenne ez amolyan elismerés lenne a hölgynek, hogy megszagolom a talpát. Sokaknak ez nagyon perverz dolog,de ez hozzátartozik az emberi vágyhoz,nem lesz baja a másiknak tőle, de biztos sokaknak ez nagy örömöt okozna, boldogabbá tenné a napját.

#lábszagolás #zoknis láb
2014. aug. 22. 19:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Az biztos,hogy röhögő görcsöt kapnék,tegnap is amikor kiírtad:DD

Szerintem senki nem menne el veled egy csendesebb,helyre,hogy ott szimatolj..most őszintén!?

2014. aug. 23. 13:29
 12/22 A kérdező kommentje:
Na látod milyen jól felvidítaná a pácienseket, már a kérdés, akkor a szitu pláne! Jó móka lenne, nem biztos, hogy nem, ameddig nincs kipróbálva nem lehet biztosat mondani. Most miért olyan nagy dolog ez? Ha siet akkor nem kell, de ha ráér akkor 2 percig ráér egy ember, amíg szagolgassa, közbe agyon neveti magát, aztán ha akarja meg masszírozom és mehet tovább. Szerintem biztos lenne aki engedné, mondjuk aki eleve engedné, annak valahogy jeleznie kellene hogy aki akarja nyugodtan szagolhassa a lábát.
2014. aug. 24. 12:46
 13/22 anonim válasza:
Én csaj vagyok,engem meg az ápolt(!) pasi lábak izgatnak. :) Van ilyen is. Azért az utcán nem szaglásznám,főleg ha nagyon izzadt.Valami nyugis helyen viszont igen,de ez nem egy olyan dolog amit idegennel lehetne. :D
2014. aug. 30. 15:21
 14/22 A kérdező kommentje:
Hát engem se a retkes lábúak vonzanak, de jó ha őszinte vagy és leírtad, hogy téged is vonz. Az, hogy idegennel sokan nem akarnák biztos így van, egyébként is ilyen a társadalom, hogy távolság tartó, összetartóbb társadalomban jobban működne,mondjuk kevés ember is tudna divatot csinálni szerintem.
2014. aug. 30. 21:39
 15/22 anonim ***** válasza:
Ebbe a kérdésbe beletört a bicskám.
2015. febr. 6. 14:02
 16/22 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Azert mert nagyon kevesen olyan perverzek,Ami tenyleg gaz,ugy ertem ez a perverzio gaz.
2015. febr. 6. 14:06
 17/22 anonim ***** válasza:

Szociológialag megnézve az embernél a szaglás sokadrangú érzékelés.

Mivel a látás az egyik legfejlettem érzékünk, a szaglás a személyek azonosítása során sokadrangú-bár bizonyos helyzetekben fontos jelentést hordoz.

Pl. a kutyáknál a szaglászás fontos része a bemutatkozásnak, mivel a verbalitás nem fejlődött ki és a látásuk sem valószínű hogy olyan jó.

Mivel az ember szaglása nem valószínű, hogy ugrásszerű fejlődésnek indul, ennek a szociális szerepe sem hiszem hogy a közeljövőben változna.

Az indivídum vágyai meg annyira sokfélék, és a népesség annyira nagy, hogy nem túl valószínű, hogy te arra a társadalmi magaslatra kerülj, hogy új szociális normákat vezess be-különösen nem egy nem megszokott személyes vágy kiélése céljából.

Persze biztosan találsz ez iránt érdeklődő 1-3 egyént, de társadalmi szinten nem valószínű hogy általános lesz.

2015. febr. 6. 14:08
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért nem lenne a szaglásunk fejlett? Inkább nagyon is az.

Nem találtam még ilyen partnert sajnos, de nem hinném, hogy ez perverz lenne ahogy 3mal fentebb írja. Az emberek főleg a fiúk gyakran megszagolják a saját vagy a barátnőjük zoknijait.

Ott van a testszagok közt a punci illat, ami szintén tud izgató lenni.

2015. febr. 6. 17:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Soha, mert társadalmilag nem elfogadott, illetve tabu a téma. Sokan elítélik, nagyon keveseknek bejönne, de ők sem a nyílt utcán, hanem a 4 fal közt tennék ezt meg.
2017. aug. 20. 23:44
 20/22 Lorenzo88 válasza:
Ostobák! A pedofilizmus būn, az más. Akinek megfogod a seggét az utcán az szintén más! Ez három különbözō eset! Nem kell példálózni olyannal, ami nem is a témához kötōdik…és szerintem semmi rossz nincsen abban, hogy szaglásznád a hölgyek talpát, én is ilyen vagyok.
2021. dec. 28. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!