Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem össze feküdt egy másik nővel, a barátnőm minden áron rá akar beszélni a szakításra. Miért zavarja őt?
6 éve vagyunk együtt a párommal, 1 éve vagyok a menyasszonya, nyár végén lesz az esküvőnk.
Évek óta nyitott kapcsolatban vagyunk, amit nem verünk nagy dobra csak a szüleink tudják, ők nehezen de elfogadták azt mondták a mi életünk, úgy terelgetjük ahogy akarjuk. Én sajnos nem tudok mindent megadni neki szexuális téren, már a kapcsolatunk elején, az első másfél évben kiderült, hogy vannak dolgok amiket ő nagyon szeret, én meg nem igazán. Ő nem akart engem semmire rá kényszeríteni, én pedig szomorú voltam mert nem adhatom meg neki amit szeret. Egyéb téren harmonikusan, boldogan szerelmesen éltünk. Ezért felvettem, hogy engem nem zavarna ha másnál keresné meg azt, amit nálam nem talál én csak tudni akarom ha máshoz megy.
Hosszan átbeszéltük, hogy lelkileg ez hogyan érintene minket, rá menne e a kapcsolatunk vagy sem, aztán annyiban maradtunk, hogy ha nagyon s*ar lesz neki akkor újra elővesszük a témát.
6 év alatt 9 alkalommal élt ezzel a lehetőséggel, ezt a mostanit is bele számítva.
Továbbra is imádjuk egymást, és lelkileg sem viselt meg a dolog, ő boldog, én boldog vagyok és ennyi.
De most a barátnőm lefülelte őket, mert abba a házba költözött ahová a vőlegényem járni szokott a másik nőhöz.
Sírva, falfehéren jött hozzám, hogy látta a páromat amint a másik nő lakására ment és stb stb stb.
Mondtam neki, hogy tudom mit csinálnak, és azt is tudom hogy nem először. Nem akarja megérteni, hogy nálunk ez már évek óta bevállt módszer, így tudjuk fenntartani a harmóniát a kapcsolatunkban. És ez a házasság alatt is állni fog, mert én továbbra sem jövök izgalomba a párom perverzióitól, ő nem akar bele vinni de igénye van rá. Akkor meg élje ki így és ne menjen a közös életünk rovására a frusztráció.
Barátnőm minden áron meg akar győzni róla, hogy ez nem jó. Kicsit már idegesítő.
És hogy tiszta legyen a kép, a vőlegényem szeret kemény anális szexet adni, imádja ha torkon d*ghat egy nőt meg a mellek kötözése és csipeszelése is az egyik dolog ami izgatja. Engem meg valahogy hidegen hagynak ezek. Szeretem a változatos szexet, és a különböző helyszíneket, pózókat, néha néha swinger klubba is eljárunk de nem másokkal csinálni, csak úgy ott lenni egy másik közegben és egymással csinálni.
De amikor úgy érzi, hogy kevés neki, vagy nagyon frusztrált akkor szól és elmegy.
A barátnőm számára meg elképzelhetetlen egy ilyen életforma...és sehogy nem bírom leállítani.
26/N 27/F
Figyelj, én a konzervatívabb életszemléletet képviselem. Azaz a monogámiát. Persze nekem is vannak vágyaim, amiket meg is valósítok a barátnőmmel, de nem mennek túl egy általunk felállított határon.
Ettől függetlenül szerintem mindenkinek a saját dolga, hogy hogyan éli az életét. Ha nektek ez megfelel, és így szeretnétek, akkor csináljátok így. Ne érdekeljen mások véleménye.
De a barátnődre meg ne haragudj meg. Mert csak jót akar. Valószínűleg még nem jutott el arra a pontra, hogy megértse ezeket a dolgokat. Így legyél vele türelmes.
Szerintem ez egy teljesen jo megoldas egy ilyen extrem esetben en is ezt tennem ha alapvetoen minden stimmel:-))A baratnod nagyon konzervativ, konvencionalis....es igen az is lehet h maganak akarja a pasit:-)))
Egyebkent mindenkinek van valami beutese, fetise ha ot ez boldogitja akkor hajra, de mint mondtam sztem ez volt a tokeletes megoldas.
Én sem engedek mást beleszólni a magánéletembe, szóval ebből a szempontból a barátnőd maradjon csendben, ha nektek ez így jó. Ugyanakkor az ő aggályait is értem, és ezt próbáld te is megérteni, hogy azért ennek nagy a kockázata, mert megtörténhet, hogy felcsinál valakit, aki meg is akarja tartani a babát, esetleg megpróbálja így elcsalni tőled, a párod is beleszerethet másba, ha véletlenül összeakad valakivel, akivel még nálad is jobban összepasszolnak, esetleg egy óvatlan kalandból összeszedhet valami fertőzést, amit neked is továbbadhat. Nekem ez túl nagy kockázat lenne, szóval ha ilyen pasival akadnék össze, én eleve nem jönnék vele össze, mert erről másképp gondolkodunk, én nem osztozom így a páromon, vagy elég vagyok neki, és nem jár tilosban, vagy keressen mást.
Viszont ez én vagyok, te meg te vagy, te döntöd el, hogy neked megéri-e ezt a kockázatot.
Most komolyan ? Ti normálisak vagytok ? Mert nem hiszem.
A hàzasság szentségébe akartok így lépni? Na ne már. Éljetek így továbbra ha nektek jó de ehhez nem kell házasság. Van olyan kapcsolat ahol hàzasság utàn derül ki az aberráció. Az más. De így belemenni egy házasságba? Kizàrt hogy szeretitek egymást. Hiszen aki szereti a párját az nem osztozik rajta. A swinger is hosszú idő után szokott életbe lépni. Nekem rossz volt a házasságom annó. Megbeszéltük legyen nyitott. Hát nem ment a dolog. Volt neki is valaki nekem is de zavart minket pedig nem tudtuk ki a másik. És ott már nem volt szerelem meg tisztelet.
Ha ilyen beteg dolgokat szeret megfogja idővel találni hozzá a pàrját és akkor téged úgy otthagy hogy leshetsz.
Gyereketek lesz is így akartok majd élni ??
És ha valahol össze futtok majd az egyik nőjével akkor egész este rettegni fogsz nehogy ott szexeljen vele ? Mert ez is meg eshet. Elég fiatal vagy 26 éves. Így akarsz èlni ?? Gratulálok.
Épeszű ember nem megy bele ilyenbe. Az a házasság halott lesz gyorsan. De te tudod..
Nekem is furcsa, főleg az, hogy ennyire zökkenőmentesen megy ez nálatok, de hát a kérdésed nem ez.
"A barátnőm számára meg elképzelhetetlen egy ilyen életforma..." - nem kell elképzelnie, ott van az orra előtt.
Nem kompetens, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!