Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből veszed észre, hogy a másik csak szexet akar?
Van az intelligens, a másik embert tisztelő fajta. Ő elmondja kerek-perec, hogy mit szeretne. Emellett a kapcsolat lehet kellemes, már-már baráti, nem csak a tested érdekli, hanem más témákról is szívesen beszélget veled. Tehát embernek néz.
Meg van az, aki guminőnek/vibrátornak akarna használni, őt nem nagyon érdekli, csak az, ami a lábad között van. Hamar fel lehet ismerni, mert érzelmileg egyszerű, mint egy fakocka.
"Abból, hogy pasi. :-))"
És miből tudod, hogy a másik csak dugásra jó?
Abból, hogy nő. :-))
Ugye milyen vicces...
Biztos bennem van a hiba, de ezt tök egyszerűen egy beszélgetéssel le lehet tisztázni a legelején és utána senkinek sem fog fájni. Sosem értettem miért kell az emberi kapcsolatokat feleslegesen bonyolítani és gondolkodni hogy ha ezt csinálja biztosan ezt gondolja, de lehet mégsem.
Nyilván legtöbbször marhára nem éri meg a férfiaknak belefeccölni mérhetetlen sok energiát, udvarlást stb abba hogy csak szex legyen. Nincs is ezzel semmi baj. Volt hogy nőként egyszerűen megkérdeztem hogy ő mit szeretne, tény, nem sértődtem meg ha nem tetszett a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!