Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem össze feküdt egy másik nővel, a barátnőm minden áron rá akar beszélni a szakításra. Miért zavarja őt?
6 éve vagyunk együtt a párommal, 1 éve vagyok a menyasszonya, nyár végén lesz az esküvőnk.
Évek óta nyitott kapcsolatban vagyunk, amit nem verünk nagy dobra csak a szüleink tudják, ők nehezen de elfogadták azt mondták a mi életünk, úgy terelgetjük ahogy akarjuk. Én sajnos nem tudok mindent megadni neki szexuális téren, már a kapcsolatunk elején, az első másfél évben kiderült, hogy vannak dolgok amiket ő nagyon szeret, én meg nem igazán. Ő nem akart engem semmire rá kényszeríteni, én pedig szomorú voltam mert nem adhatom meg neki amit szeret. Egyéb téren harmonikusan, boldogan szerelmesen éltünk. Ezért felvettem, hogy engem nem zavarna ha másnál keresné meg azt, amit nálam nem talál én csak tudni akarom ha máshoz megy.
Hosszan átbeszéltük, hogy lelkileg ez hogyan érintene minket, rá menne e a kapcsolatunk vagy sem, aztán annyiban maradtunk, hogy ha nagyon s*ar lesz neki akkor újra elővesszük a témát.
6 év alatt 9 alkalommal élt ezzel a lehetőséggel, ezt a mostanit is bele számítva.
Továbbra is imádjuk egymást, és lelkileg sem viselt meg a dolog, ő boldog, én boldog vagyok és ennyi.
De most a barátnőm lefülelte őket, mert abba a házba költözött ahová a vőlegényem járni szokott a másik nőhöz.
Sírva, falfehéren jött hozzám, hogy látta a páromat amint a másik nő lakására ment és stb stb stb.
Mondtam neki, hogy tudom mit csinálnak, és azt is tudom hogy nem először. Nem akarja megérteni, hogy nálunk ez már évek óta bevállt módszer, így tudjuk fenntartani a harmóniát a kapcsolatunkban. És ez a házasság alatt is állni fog, mert én továbbra sem jövök izgalomba a párom perverzióitól, ő nem akar bele vinni de igénye van rá. Akkor meg élje ki így és ne menjen a közös életünk rovására a frusztráció.
Barátnőm minden áron meg akar győzni róla, hogy ez nem jó. Kicsit már idegesítő.
És hogy tiszta legyen a kép, a vőlegényem szeret kemény anális szexet adni, imádja ha torkon d*ghat egy nőt meg a mellek kötözése és csipeszelése is az egyik dolog ami izgatja. Engem meg valahogy hidegen hagynak ezek. Szeretem a változatos szexet, és a különböző helyszíneket, pózókat, néha néha swinger klubba is eljárunk de nem másokkal csinálni, csak úgy ott lenni egy másik közegben és egymással csinálni.
De amikor úgy érzi, hogy kevés neki, vagy nagyon frusztrált akkor szól és elmegy.
A barátnőm számára meg elképzelhetetlen egy ilyen életforma...és sehogy nem bírom leállítani.
26/N 27/F
Pár dolog:
1. Nem éppen szokványos, amit csináltok, de a ti dógotok. Tőlem azt csináltok, amit akartok.
2. A barátnő értékrendje más, ettől függetlenül azt mondom, ez a ti dógotok, ő meg foglalkozzon az ő dógával. Nem kell beleszólni a másik ember dógába.
3. Hogy minden pasi csalja az asszonyt?
Hmm... én nem.
De lehet, hogy most kivételt teszek, mert anyád a hónapban akciósan 5 ezerért adja a kényszerfranciát, foga nincs, csak nyelvvel csinálja, szerintem kedden benézek hozzá.
Köszönöm, köszönjük mindenkinek a válaszokat.
Természetesen senkit nem akarunk erről meggyőzni, éljen mindenki a saját belátása, elképzelése szerint. Ettől még tiszteletben tartjuk a monogám kapcsolatban élőket is, a szingliket is meg azokat is akik minden este más emberrel élik ki magukat, a saját döntése mindenkinek hogy él. Mi így.
Igen,az általam jól ismert férfiakat írtam ez kb. 200 fő. Szerintem ez rettenetesen sok. Én sem csaltam meg a társam soha. (Tisztelet a kivételnek.)
A nőverés? Volt, van, lesz rá példa hogy a nő veri a pasit! Ugye? De az a nő aki nem öli meg a férjét, nem szökik meg, nem költözik el, nem válik el... Arról valahogy én mindig azt gondolom élvezi! Miért? Két nő ismerősöm is ilyen helyzetben él, mind a ketten szeretik a férjüket, eszük ágában sincs ott hagyni. (Gondolhatod, hogy kínáltam magam, nem kellettem, sajnálom.) Persze ezek az én ismerőseim, az én tapasztalataim, ettől lehetnek eltérő esetek is.
Szerintem alapvetően a nyitott házassággal nincs gond -ha mindkét félnek jó. Tehát a barátnőd maradjon már csendbe,vagy dobd ki.
A gond a pasid abberáltságával van. Beteg. Ha te ragaszkodsz egy beteg emberhez,akkor te is beteg vagy. Amit ő művel nem a normális szexualitáshoz tartozik...nem is illetek össze. Ha együtt maradtok,tegyétek,ti életetek. De gyermeket nem vállalnék egy abberált pasinak....jó eséllyel pedofil is lehet....továbbá örökölheti a gyerek a hajlamot és még több beteg állat lesz. Szóval ne szaporodjon,ha lehet.
De akkor ezek szerint mégsem vagytok ugyanolyan torzak - ahogy te fogalmaztál - hiszen ha ugyanolyan torz lennél mint ő, akkor nem keresné máshol ezeket a dolgokat.
Nekem ez elképzelhetetlen. A házassághoz az kell, hogy szexuálisan és érzelmi szinten is ugyanúgy passzoljatok. Nektek ebből nem valósul meg az egyik feltétel.
MIért vagy ennyire megengedő, te is félrekefélsz?
Legfeljebb nyitott házasság lehet a tiétek, ami nem szerelemre épül.
Szeret téged a barátod?? Ez valami vicc, hogy szeretnek, ha megcsal(t)?
Kérdező, te egy buta liba vagy, önértékelésed a nullával egyenlő. Ha már most is megcsal, ezután méginkább meg fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!