Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért hízik el egy tök sportos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hízik el egy tök sportos, kigyúrt férfi, ha barátnője lesz?

Figyelt kérdés

Régebbi szakközepes osztálytársamról van szó. 6 éve még egy kigyúrt, izmos, nagyon erős testalkatú srác volt ma pedig egy zsíros hátú átlagos testalkatú férfi. Annyiban látszik, hogy régen kigyúrt volt, hogy erős testalkatú maradt, de a kialakult zsírfelesleg meglátszik a derekán.

Én sosem voltam kigyúrt izmos, de most rajtam kevesebb a zsír, igaz nincs barátnőm. HA lesz, akkor én is elhízok majd?

2016. júl. 17. 22:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt amit írtak is: egy jó kapcsolatban az ember megnyugszik, és felszaladnak a kilók. Én is magamra szedtem egy tízest, bár rám is fért. Előtte hiába próbáltam magamra szedni pár kilót.

A másik nagyon fontos dolog, hogy aki abbahagyja a gyúrást, vagy bármi rendszeres sportolást, arra könnyen felcsúsznak a kilók az életmódváltás miatt. Valamit valamiért: feltehetően ami időt addig az edzőteremben töltött, azt utána a párjára fordítja.

2016. júl. 18. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!