Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért hízik el egy tök sportos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hízik el egy tök sportos, kigyúrt férfi, ha barátnője lesz?

Figyelt kérdés

Régebbi szakközepes osztálytársamról van szó. 6 éve még egy kigyúrt, izmos, nagyon erős testalkatú srác volt ma pedig egy zsíros hátú átlagos testalkatú férfi. Annyiban látszik, hogy régen kigyúrt volt, hogy erős testalkatú maradt, de a kialakult zsírfelesleg meglátszik a derekán.

Én sosem voltam kigyúrt izmos, de most rajtam kevesebb a zsír, igaz nincs barátnőm. HA lesz, akkor én is elhízok majd?

2016. júl. 17. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Egy idő után majdnem mindeki elhízik. Úgy 50-60 között legalább, főleg a nők.

De így fiatalon nem. Bár lehet csak a nője tömi "egyél még drágám".

2016. júl. 17. 22:28
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom azért mert meg van nyugodva, hogy van barátnője. Biztonságba érzi magát ezáltal elhagyja az edzést.
2016. júl. 17. 22:28
 3/11 A kérdező kommentje:
27 éves.
2016. júl. 17. 22:29
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

A nyugalom nagyon befolyásoló tényező. Nekem volt egy kapcsolatom amiben folyton volt vita, könnyen lement a felesleges és az is ami nem kellett volna már... Megismertem a párom és azóta azért kell sportolni hogy megtartsam az alakom :D

Ha jól főz a lány akkor főleg könnyű hízni, gondolom szívesebben megy el hétvégén kirándulni, mozizni mint edzeni, nincs düh amit le kéne vezetnie, de lehet a melóhelye miatt nem tud sportolni, nincs ideje, egészségügyi gond pl térd. Van akinek az edzés csak figyelemelterelés arról hogy nincs senkije, hobbi és aztán elmúlik. Lehet magának nem tetszett már úgy.

2016. júl. 17. 22:41
 5/11 anonim ***** válasza:
38%
Lehet, hogy ő is úgy járt, mint Bud Spencer. A mozgást abbahagyta, de az evést nem. :-)
2016. júl. 17. 22:47
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Az én barátom is szedett fel magára mióta együtt vagyunk. Kb fél éve megint jár edzeni.A cél most nem az,hogy kigyúrt legyen,hanem a felesleget ledobja magáról és tudja tartani a normális szintet,már csak az egészsége szempontjából is fontos nem csak külső miatt.
2016. júl. 17. 23:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Öcsém pl az exe mellett hízott sokat, msot meg nem győzi leadni. Ő nagyon könnyen hízik, nem nassolhat kicsit sem, mert meglátszik rajta, hiába a rengeteg edzés, amit csinál, nagyon kell figyelnie a kajálásra.

Ezért be lett vezetve, hogy semmiféle nasi nem lehet a lakásban elrejtetlenül, ami szüleimnek / nekem lett véve, az benn volt a szobában, hogyha öcsém kimegy a konyhába, ne fájdítsa a szívét hogy ott a chips/csoki, de neki brokkolit kell enni meg rántottát. Nem bújkáltunk azért csokievés közben, de legalább nem volt direkt elől.

Namost az a csaj meg folyton nassolt. Mert hogy ő már 6 után nem eszik, csak egy kis nasikát. Ezt meg szegény gyerek nem bírta, hogy ott eszi a csaj mellette a finomságokat, hát csak vett ő is. De ez meg persze este volt... Szóval mentek vissza a kilók.

A másik dolog, pl bár én lány vagyok, én is hízok jó kapcsolatban sajnos, mert nyugodtabb vagyok, nincs meg az, hogy ajj nincs étvágyam inkább alszom. Ráadásul kettő emberre jobban szeretek főzni, szóval az se jellemző így, hogy áh nincs kedvem főzni csak magamra, inkább elrágok 2 répát és alszom...

Szóval elég sok minden lehet. Lehet h nincs a kapcsolat mellett ideje annyi edzésre, pedig neki a fizikai adottságai miatt kéne, mert edig nagyon sok munkával és áldozattal tudott csak úgy kinézni, és mellette egy perc ideje se maradt, most viszont kell másra is az idő.

2016. júl. 18. 02:10
 8/11 anonim ***** válasza:
7%
szóval elrágsz két répát.. értem én ;)
2016. júl. 18. 02:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Na mi van, egyesek nem ismerik Pedersoli mester múltját? Bud Spencer nem volt mindig kövér. Fiatalon sportoló volt, úszott, vízilabdázott, bajnok is volt, az akkori magyar vízilabda válogatott ellen is játszott, és nagyon is jó alakja volt. Evett is rendesen, de le is mozogta. Csak aztán abbahagyta a sportot, az étkezési adagokat viszont nem csökkentette, és így lett akkora, amekkorának a filmjeiből ismerjük. A kérdezőnek is járhatott így a haverja, nem tudhatjuk, ez barátnőtől független. Ha lemozgod, amit megeszel, nem hízol el.
2016. júl. 18. 09:51
 10/11 A kérdező kommentje:

" szóval elrágsz két répát.. értem én ;)"

Nem, baromira nem érted. Halvány fogalmad sincs semmiről csak trollkodsz!

2016. júl. 18. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!