Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit gondoltok erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről? Összeköltözés

Figyelt kérdés

A húszas éveink közepén járunk a barátommal, két és fél éve vagyunk együtt. Neki van egy külön lakása ami albérletbe van jelenleg kiadva, a szüleitől kapta,most otthon el a szüleivel ahogy én is. Én még egyetemre járok,nincs saját keresetem, ő viszont mar végzett es dolgozik. Egyre többet van szó az elköltözésről, ő már nagyon menne otthonról, kb egy éven belül tervezi.A lakást fel szeretné újítani meg berendezni is mivel a mostani dolgok az albérlő dolgai,ha elmegy, tök üres lesz az egész. Komoly a kapcsoaltunk, így szerintem én joggal feltételeztem azt,hogy egy év múlva együtt fogunk elkoltozni.Viszont mostanában egyre inkább azt érzem hogy ő ida egyedül akar költözni,mert semmire nem kéri ki a véleményem,hanem hogy neki igy tetszik,ő ezt úgy szeretné...olyan tipikus legénylakas. Az en fejemben úgy állt össze az egész,hogy oke övé a lakás,de mi együtt tervezzük a jövőt,így a szüleim támogattak volna valamilyen szinten,a felújításban es a berendezésben is.Mondtam is neki hogy nyugodjon meg,ne aggódjon az anyagiak miatt,mert mi úgyis segítünk. Erre ő erre teljesen meglepődött hogy de hat miért segítenének neki az én szüleim? Az ő lakása, majd ő nehezen de megoldja. Ebből szűrtem le hogy ő oda egyedül tervez....annyira meglepődtem es annyira csalódott vagyok, mert tudom könnyelmű vagyok,de ennyi idő után(tehát jövő ilyenkor kb,akor leszünk 3,5 évesek) én természetesnek vettem hogy összeköltözünk...de a jelekből úgy tűnik,hogy ez neki meg sem fordult a fejében. Rakerdezni nem mertem, ezek után féltem a reakciójától :( Szóba jöttek az albérlet árak,hogy mennyire drága manapság egy szoba...erre próbált vigasztalni, hogy ne aggódjak,majd talalunk nekem is egy jót. Tudom hogy jo szándékkal mondta,de olyan rosszul esett,en szeretem ot, tudom hogy ő is engem,ha végeztem az egyetemen, a nagy nehezen megkeresett fizetésem sokkal szívesebben adnám a közös otthonunkba,mint hogy a felet elvigye egy albérlet.

Szerintetek jogosan esett rosszul ez az egész vagy túl reagálom? Nem mertem neki említeni,mert senki jogom kérdőre vonni,az ő lakása, csak szíven ütött hogy ő még nem tervez velem :/ szerintetek mennyi idő után "javasolt" az összeköltözés, ha mindketten 25 evesek vagyunk?

2016. júl. 8. 16:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ebből úgy tűnik, nem tervez veled. Egyébként szerintem már bőven időszerű az összeköltözés, kérdezz rá, hogy akkor most mi van.
2016. júl. 9. 17:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező szátok nincs, hogy beszéljetek? És ha te össze akarsz költözni, ő meg láthatóan nem, akkor igenis a te dolgod lenne rákérdezni hogy gondolta, nem az övé felhozni.

Amúgy abból, hogy majd neked is találtok megfelelőt, egyértelmű, hogy egyedül szeretne költözni.

2016. júl. 10. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!