Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rácsapott a kezemre, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rácsapott a kezemre, ti mit szóltatok volna?

Figyelt kérdés

Párom főzött, és volt egy tálban reszelt sajt. Én meg beleettem, pedig tudom, hogy nem szereti ha így csipegetek ebből-abból, de azt hittem nem látja. És mikor nyúltam bele másodszor, rácsapott a kezemre. Nem erősen, nem is látszik meg, csak épphogy picit megéreztem. Rosszul esett, mert még soha nem ütött meg, azért nem tudom ezt mégis hogy gondolta...

Ti mit szóltatok volna, mást ez bántana?

2016. júl. 6. 11:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szóval...

1. Tudván tudod, hogy a párod nem szereti, ha belezabálsz a készítendő ételbe

2. Erre te mit csinálsz? Békén hagyod? Ááá, f***t, mégis beleeszel a kajába.

3. Majd MÉG EGYSZER beleturkálsz a tálba, b+!

4. Kapsz érte büntetést, mint minden rendetlen gyerek.

5. Megsértődsz.

Ahelyett, hogy az első ponton elgondolkoznál, hogy jaaa, nem csinálom azt, amivel felkúrom a másikat.

2016. júl. 7. 00:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem a tálat húzta a fejedre, hanem csak rácsapott a kezedre! Megérdemelted!
2016. júl. 8. 09:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Mit szóltam volna?! Semmit,mit kellene?! Ez nem nevezhető szerintem ütésnek,ha tudnád mi hogy viselkedünk néha napján akkor hidd el fel lennél háborodva!

De végülis igaza van..ha nem szereti h belenyúlsz minek tetted?

2016. júl. 9. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!