Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rácsapott a kezemre, ti mit szóltatok volna?
Párom főzött, és volt egy tálban reszelt sajt. Én meg beleettem, pedig tudom, hogy nem szereti ha így csipegetek ebből-abból, de azt hittem nem látja. És mikor nyúltam bele másodszor, rácsapott a kezemre. Nem erősen, nem is látszik meg, csak épphogy picit megéreztem. Rosszul esett, mert még soha nem ütött meg, azért nem tudom ezt mégis hogy gondolta...
Ti mit szóltatok volna, mást ez bántana?
Mit vártál? Hogy majd megdícsér? Tudod hogy nem szereti, mégis csinálod.
Nem, nem sértődnék meg, de én nem is csinálnék ilyet, ha meg akarnám kóstolni, szólnék.
Én is szoktam játékból rácsapni a párom kezére, ha nyúlkál, ahogy ő is az enyémre. Sosem fájdalmasan, néha vicceskedve, többszöri figyelmeztetésnél már csúnya tekintettel.
Ez szerintem nem megütés, nem bántalmazás, de ha neked ez rosszul esett, miért nem ülsz le megbeszélni vele, hogy ez neked nem fér bele?
Szóval direkt olyat csinálsz, amit tudod, hogy nem szeret, aztán miután kiprovokáltál egy kis kézrecsapást (ami gyerekeknél sem egy nagy történet) nekiállsz rinyálni, hogy megütött, meg hogy gondolta... :D
Szánalmas rinyagép. Tömören.
Tranzakció analízis fogalomra keress rá. Egy gyerek szerepébe bújtál, ő meg egy szülőébe, mivel a felnőtt énedhez hiába szólt( kérte szépen, hogy ne egyél bele).
Szerintem szimplán retardált vagy, és meglepődtél rajta.
"Rosszul esett, mert még soha nem ütött meg"
És még most sem.
Ha megütött volna már, kevésbé esne rosszul?
Neked ez tényleg rosszul esett??? Akkor élvezd ki, míg nem szakít.
"azért nem tudom ezt mégis hogy gondolta..."
Na pont ezért élvezd ki.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!