Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha írok neki?
A párom folyamatosan likeolgatja a nőket facebookon és szíveket rak a képeik alá. Persze olyan nőket akik kiteszik a mellüket, seggüket és eléggé szépek, tökéletes alakjuk van. Én mindig is visszafogottam voltam, persze adok magamra ápolt vagyok. Van egy lány akinek viszont az összes fotóját nézegeti, likeolgatja, szíveket rak alá. Amikor összejöttünk láttam, hogy írogatott neki, de a csaj folyamatosan lerázta.
Most vettem észre, hogy azok a beszélgetések kivannak törölve szóval merem feltételezni, hogy a mai napig írogat neki csak törli.
Mivel folyamatosan azt írta neki a lány, hogy hagyja már békén arra gondoltam, hogy írok neki hátha kiderül valami. Ez nagyon gáz lenne a részemről? Csak azért merek erre gondolni, mivel úgyse akarja őt hátha megírná nekem ha még mindig zaklatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!