Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha valaki FB-on...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha valaki FB-on megse nyitja az üzeneteket, az dacból nem nyitja meg, van tényleg nem érdekli amit írok?

Figyelt kérdés

Szombaton írtam egy lánynak, de meg se nézte. Még nagyon régen valahogy, hát ha nem is vesztünk összem, de abba maradt a dolog. Kib*szott nagy bunkó voltam vele, hülyeségeket írtam neki...de előtte még elhívtam egy italra, és azt mondta szívesen eljön, stb, de aztán ilyen bunkón, idiót*n viselkedtem. Most évekkel később (4-5 év) eszembe jutott, megtaláltam FB-n és írtam neki, hogysmint van stb, de nem nyitja meg az üzenetet. Szóval szerintetek dacból, vagy még mindig mérges 4-5 évvel ezelőtti felelőtlen mondataimért? Ha blokkolna, akkor tudnám, hogy szarik rám, de ezzel, hogy nem ír, felbassza az idegeimet, lehet így is szarik rám, csak még bosszant is. Még írok neki még egyet pár nap múlva, hogy nagyon sajnálom a sértő, bunkó mondatokat, amit akkor írtam. De hát az is lehet, hogy ilyen ritkán jár fel FB-re?

Mit gondoltok?

2016. jún. 7. 10:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vagy ritkán jár fel, vagy nem érdekli, vagy nem is látja. Ha nem vagy ismerőse, akkor engedélyt kell adnia, hogy láthasd, hogy elolvasta az üzeneted és hogy visszaírhasson, de az engedélykérések nem villognak pirosan, amikor ráírsz, csak ott vannak oldalt és még csak ki sincs emelve. Tehát nem látja, nem nézi, nem is érdekli.
2016. jún. 7. 10:36
 2/13 anonim ***** válasza:

1. Ha valaki szeret, akkor félre tudja rakni a büszkeségét, tehát nem dacból csinálja.

2. Mivel nem nem nyitja meg, ezért valószínűleg nem is kedvel.

2016. jún. 7. 11:04
 3/13 A kérdező kommentje:

Most ez igaz, amit az első ír? Nem ismerősöm, csak küldtem neki üzenetet. Lehet tényleg nem látja?

Nincs itt szó szerelemről, csak eszembe jutott, hogy van ez a szép lány, és jó volna megismerkedni vele, annak ellenére, hogy tuti van barátja, mert az ilyen szép lányoknak mindig van. Szóval nem feltétlenül kell összejönnünk, csak megszeretném ismerni, milyen ember.

2016. jún. 7. 11:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem akar tőled semmit...
2016. jún. 7. 11:24
 5/13 anonim ***** válasza:
ennyi év után pláne nem kéne írnod neki sztem
2016. jún. 7. 11:25
 6/13 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy sok év telt el...1,5 éve nincs barátnőm, azóta az életem csak lefelé süllyed, és az ember ilyenkor mindenbe kapaszkodna, amibe lehet. Egyébként ez is egy elk*rt dolog a részemről. Nyert ügyem volt nála, csak elb*sztam, volt pasija, mégis eljött volna velem megismerkedni. Egyébként egyetlen egyszer beszéltünk élőben. Szóval végső elkeseredésemben írtam, de talán megis bántam már. Kár hogy nem lehet visszacsinálni az üzenetet. Egy párszor láttam buszon stb, mindig nagy szemekkel bámult. Egyszer odamenetem, köszöntem neki, ő mosolyogva visszaköszönt, de nagyon zavarba volt, és biztos vagyok benne, hogy azért, mert tetszettem neki, hirtelen elővette a telefont, és úgy csinált, mintha épp beszélne.

Sajnos nagyon mélyen vagyok...

2016. jún. 7. 11:36
 7/13 A kérdező kommentje:
Ha törlöm az üzenetet, akkor attól még kap értesítést vagy valami, hogy én írtam?
2016. jún. 7. 11:36
 8/13 anonim ***** válasza:

"Most ez igaz, amit az első ír? Nem ismerősöm, csak küldtem neki üzenetet. Lehet tényleg nem látja? "

Ez pontosan így van, ha olyantól kapsz üzenetet, aki nem ismerősöd, az egy teljesen másik mappába kerül, és külön meg kell nyitnod, meg engedélyezned, hogy elolvashasd. Nagy az esély rá, hogy azt sem tudja, írtál neki.

2016. jún. 7. 11:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha nem ismerősöd akkor nagyon nehéz észrevenni az üzit. Én találtam nekem küldött üzeneteket fél évvel a küldés után, amikor már teljesen aktualitását vesztette.
2016. jún. 7. 11:51
 10/13 A kérdező kommentje:
Én is kaptam idegenektől üzenetet, és simán ott volt az üzeneteknél, amikor megnyitottam, bár az régen volt, lehet azóta változott a FB. Most már nagyon bánom, hogy írtam...csak hát az ember ha sz*rban van, még a csirkebélbe is kapaszkodik, ráadásul meg kell hagyni, nagyon szép lány :D. Szerintetek írjak neki valamit, hogy "elnézést, sok a gondom az utóbbi időben, és abban a pillanatban jó ötletnek tűnt"?
2016. jún. 7. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!