Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha valaki FB-on...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha valaki FB-on megse nyitja az üzeneteket, az dacból nem nyitja meg, van tényleg nem érdekli amit írok?

Figyelt kérdés

Szombaton írtam egy lánynak, de meg se nézte. Még nagyon régen valahogy, hát ha nem is vesztünk összem, de abba maradt a dolog. Kib*szott nagy bunkó voltam vele, hülyeségeket írtam neki...de előtte még elhívtam egy italra, és azt mondta szívesen eljön, stb, de aztán ilyen bunkón, idiót*n viselkedtem. Most évekkel később (4-5 év) eszembe jutott, megtaláltam FB-n és írtam neki, hogysmint van stb, de nem nyitja meg az üzenetet. Szóval szerintetek dacból, vagy még mindig mérges 4-5 évvel ezelőtti felelőtlen mondataimért? Ha blokkolna, akkor tudnám, hogy szarik rám, de ezzel, hogy nem ír, felbassza az idegeimet, lehet így is szarik rám, csak még bosszant is. Még írok neki még egyet pár nap múlva, hogy nagyon sajnálom a sértő, bunkó mondatokat, amit akkor írtam. De hát az is lehet, hogy ilyen ritkán jár fel FB-re?

Mit gondoltok?

2016. jún. 7. 10:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne írj semmit...
2016. jún. 7. 12:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem se mutatja a nem ismerősöktől jött üzenetet. Egy másik mappába rakja, de azokat nem szoktam figyelgetni..
2016. jún. 7. 13:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne írj neki még egy üzenetet, ha megtalálja, majd válaszol, ha meg nem, akkor engedd el a dolgot. Magyarázkodással csak megaláznád magad jelen esetben, ne legyél már ennyire elkeseredett... :)
2016. jún. 7. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!