Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha mindig csak sokára írok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindig csak sokára írok vissza a srácnak, akkor mit gondolhat?

Figyelt kérdés

Nem direkt csinálom, csak keveset vagyok a gépnél, és csetelni is utálok, ezért üzenni szoktunk. Ő is később válaszol mindig, úgyhogy nem szokott ebből gond lenni.

De kíváncsi lennék, hogy ti ilyenkor mire gondoltok. Hiheti azt, hogy nem annyira érdekel engem?

2016. jún. 18. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem fogsz érdekelni,ha ennyire nincs időd visszaírni.
2016. jún. 18. 13:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Ő is később ír vissza mindig.
2016. jún. 18. 13:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, ha én azt látom, hogy ilyen 15 órákat kell várni egy reakcióra, akkor nagyon hamar hagyom. Egyrészről azt látom, hogy nem érdeklem. Másrészről így beszélgetést lehetetlen kialakítani. Ez hatványozottan igaz akkor, ha látom, hogy közben elérhtő is volt. 22/F
2016. jún. 18. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:

simán ki lehet alakítani így is egy beszélgetést. Nekem volt levelezőtársam, aki oldalakat írt. Én személy szerint szerettem olvasni. 2-3 naponta jött egy levél.

jobb mint az 1 soros passzív sablon válaszok.

2016. jún. 18. 13:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, mi is hosszabb leveleket írunk ritkábban, és sokkal tartalmasabb így egy beszélgetés.
2016. jún. 18. 13:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, hány éves vagy te, kb. 12?? Így nem lehet kapcsolatot kialakítani, mert a hosszú leveleknek semmi köze a való világi beszélgetésekhez. HA TUDNÁL ezen változtatni, és be is jön a srác, akkor szánd rá magad, hogy mostantól visszaírj akkor, amikor leghamarabb tudsz. Még akkor is, ha ő is ritkán ír, mert lehet hogy ő is tudna írna neked gyakrabban, és így alkalmazkodva hozzád ő is gyakrabban írna szerintem. Ha pedig tényleg csak sokára tudsz visszaírni, akkor itt az ideje randizni a sráccal, ha még nem volt, már csak azért is, mert ott azonnal "visszaírtok" egymásnak ;)

A kérdésre válaszolva pedig igen, simán gondolhatja azt hogy nem érdekel ő téged, ezért tegyél ellene ha nem így van.

2016. jún. 18. 15:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Randiztunk már, csókolóztunk is, nagyon jó volt. :)
2016. jún. 18. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Ugyanazt gondolhatja amit te gondolsz róla. :)

Az hogy érdeklem-e a másikat az nem a szöveg mennyiségétől vagy gyakoriságától függ, hanem a tartalomtól.

2016. jún. 18. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!