Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindig csak sokára írok vissza a srácnak, akkor mit gondolhat?
Nem direkt csinálom, csak keveset vagyok a gépnél, és csetelni is utálok, ezért üzenni szoktunk. Ő is később válaszol mindig, úgyhogy nem szokott ebből gond lenni.
De kíváncsi lennék, hogy ti ilyenkor mire gondoltok. Hiheti azt, hogy nem annyira érdekel engem?
simán ki lehet alakítani így is egy beszélgetést. Nekem volt levelezőtársam, aki oldalakat írt. Én személy szerint szerettem olvasni. 2-3 naponta jött egy levél.
jobb mint az 1 soros passzív sablon válaszok.
Kérdező, hány éves vagy te, kb. 12?? Így nem lehet kapcsolatot kialakítani, mert a hosszú leveleknek semmi köze a való világi beszélgetésekhez. HA TUDNÁL ezen változtatni, és be is jön a srác, akkor szánd rá magad, hogy mostantól visszaírj akkor, amikor leghamarabb tudsz. Még akkor is, ha ő is ritkán ír, mert lehet hogy ő is tudna írna neked gyakrabban, és így alkalmazkodva hozzád ő is gyakrabban írna szerintem. Ha pedig tényleg csak sokára tudsz visszaírni, akkor itt az ideje randizni a sráccal, ha még nem volt, már csak azért is, mert ott azonnal "visszaírtok" egymásnak ;)
A kérdésre válaszolva pedig igen, simán gondolhatja azt hogy nem érdekel ő téged, ezért tegyél ellene ha nem így van.
Ugyanazt gondolhatja amit te gondolsz róla. :)
Az hogy érdeklem-e a másikat az nem a szöveg mennyiségétől vagy gyakoriságától függ, hanem a tartalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!