Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen srácnak mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen srácnak mit lehet mondani?

Figyelt kérdés

Volt egy beszélgetésem az előbb, elgondolkoztatott... Az ilyen fiúknál van kiút?

[link]

2016. jún. 5. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy egyen meg egy jó sajtos-tejfölös lángost és utána szebbnek látja az életét!
2016. jún. 5. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Hát ha minden beszélgetést így kezd, akkor nincs. Én nekem se volt még sose barátnőm, de ha elkezdek beszélgetni valakivel, akkor szeretném megismerni. Először írok én magamról alap dolgokat, pár sort, utána megkérem, hogy írjon ő. Nem vagyok egy szépség se, de mégse úgy nyitok, hogy 9 éve nincs csajom, mert ronda vagyok.. basszus már.. Lassan kezdem elhinni a lányok panaszkodását, hogy sok a kretén ( nem csak emiatt, sok beszélgetést láttam mostanában) 22/F
2016. jún. 5. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

Semmit igazából,nincs kiút. Hasonló helyzetben vagyok,mint ő,és tapasztalat hogy nincs ebből semmilyen kiút...

Ez van sajnos,aki nem született helyesnek férfiként,nem nagyon van esélye nőknél,bármit is csinál kb...

24/F

2016. jún. 5. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem meg egy sajtos-tejfölös-fokhagymásat!
2016. jún. 5. 19:27
 5/7 Szergej55 ***** válasza:
42%
Ez nem akar változtatni semmin, mindenre csak kifogásokat gyárt, hagyd a fenébe.
2016. jún. 5. 19:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ilyen fiúnak nem egy szórakozóhely lenne a megfelelő hely ismerkedésre. Ott csak és kizárólag a külső a szempont és egyéjszakásra megy a legtöbb ember.
2016. jún. 5. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
semmit, retard tini szinten van a gondolkodása
2016. jún. 5. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!