Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok is hordja a ruháitokat?
Figyelt kérdés
Nos én eléggé allergiás vagyok a ruháimra, magam mosom és vasalom őket, ezzel nincs is semmi baj, de kifejezetten rühellem ha a barátnőm minden kérdés nélkül felveszi őket.
Oké, ha reggel felveszi az egyik ingemet, az még akár szexi is lehet, de nem értem a miértjét. Az meg kifejezetten felb***sz, mikor hazaérek és a kedvenc pólómban takarít (holott tudja, hogy vannak un. játszós, pl kutyázós ruháim), vagy a boxereimben alszik, nem lenne gáz ha 1-2 darabot befogna, de rendszeresen pörgeti őket. Már párszor óvatosan céloztam rá, hogy zavar, de mindig veszekedést generál belőle, ha meg felhozom, hogy hozzon több ruhát, akkor meg azt mondja, hogy nem akarna még ide cuccolni, mert szerinte még nem tartunk ott...
Nem. Akkor sem hordtam, mikor még csak "jártunk ". Max 1-1 póló. De én mindig vittem magammal amire várhatóan szükségem volt.
2016. júl. 3. 18:58
2/28 anonim válasza:
Megértem, engem is zavarna, ha a barátom felbenné pl. a bugyimat, vagy topomat :/
2016. júl. 3. 19:16
3/28 anonim válasza:
Nem ertem hogy egyes nok hogy tudnak mindenbol-pl ilyen jellegu dologbol- veszekedest generalni. Tok normalis ha elmondod neki egyszeruen hogy zavar ez. Na nem is csoda hogy nem mernek oszintek lenni a pasik manapsag.
2016. júl. 3. 19:17
4/28 anonim válasza:
Nem szoktam, de előfordult már. Az inges sztori egyébként egy vicc, túl sok filmet nézett.. mármint komolyan. Ki az aki felvesz egy inget?? Piszok kényelmetlen és teljesen felesleges.
Általában bugyiban alszom, és előfordult, hogy jöttek át hozzá haverok és a ruhám a mosógépben volt. Na akkor egy régi boxerét, amit már ezer éve nem használt, felvettem. Még kérdezte is, hogy miért ezt vettem fel, van neki normálisabb is.
Ugyanígy előfordult, hogy egy-egy pólóját felvettem, akár takarítani, akár átmenetileg 5-10 percre, de azok sem a szép pólói voltak, hanem amikről tudtam, hogy nem hordja, csak dísznek van a szekrényben.
Szóval nem, ez soha nem volt probléma és nem is értem a barátnődet. Az inges dolog meg pláne értelmetlen.
2016. júl. 3. 19:17
5/28 anonim válasza:
Nem fordult még elő, és szerintem nem is gondolkodunk ilyesmiben.
Már csak azért sem, mert:
-picike, vékony vagyok, a homlokomra sem kell kiírni, hogy XS, a hülye is látja :D
-barátom: jóval nagyobb darab, mint én.
Ha felvenném pl. az alsógatyáját, akkor az első lépésnél elhagynám. :D
Amúgy meg... nincs 'ruhalopós' fétisünk, legalábbis eddig nem volt.
2016. júl. 3. 19:20
6/28 anonim válasza:
Megértem, engem is zavarna, ha a barátom felvenné pl. a bugyimat, vagy topomat :/
2016. júl. 3. 19:23
7/28 A kérdező kommentje:
Az ágyam mellett van egy szoba inas és ha tudom, hogy másnap ingben leszek, akkor még este odakészítem, hogy ne reggel keljen vele bíbelődnöm. de ha ő reggel felveszi akár csak a reggeli rutin erejéig, azt már én nem vehetem fel, mert összegyűrődik és beleivódik a szaga - nem nem büdös, de egy női illatú ruhában mégsem mehetek el dolgozni.
2016. júl. 3. 19:27
8/28 anonim válasza:
Én még talán a kapcsolatunk legelején, ha úgy alakult, kölcsön kértem tőle egy régi pólót meg szabadidőnadrágot, ha kényelmesben akartam lenni. Aztán átvittem hozzá saját játszós ruhát, hogy legyen ilyen esetekre. De engedély nélkül sosem vettem fel semmijét.
2016. júl. 3. 19:30
9/28 anonim válasza:
Hát ez meg kifejezetten bunkóság, hogy az előre odakészített ruhádat veszi fel.. Legalább venne ki egyet a szekrényből.. Persze az se jó, de hogy azt a ruhát veszi fel, amiről tudja, hogy abban mennél.. Hogy bírod elviselni ezt a csajt? Gondolom elég sok mindenben visszaköszön ez a stílusa. Ráadásul még veszekszik is miatta. A párom előző csaja volt ilyen idióta. Na meg ő még egy pohár vízre is féltékeny volt mellette. Nem is értem hogyan tudott lehúzni mellette 4 évet.
2016. júl. 3. 19:34
10/28 A kérdező kommentje:
Na meg az is probléma volt, hogy "jófejségből" a megszáradt ruháimat betette a szekrényembe - ami önmagában nem gáz, de én szigorú szabályok szerint rendezem a ruháimat külön szín és felhasználás módja szerint (na ez hülyén hangozhat, de így van) tehát nekem ez nem segítség, hogy ki kell szednem mindent és újra visszapakolni. Ez nekem egy berögzött szokás, nem vagyok az élet minden területén ilyen, nekem bőven elég lenne ha nem foglalkozna vele és rám hagyná Én sem rendezem össze az 1000 féle kencificéjét vagy rakok rendet a konyhájában, mert az az övé és ő tudja, hogy mit, merre talál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!