Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, asszonyok. Ti örülnétek ha a párotok közös nyaralást adna születésnapotokra?
Világ életemben csak funkcionális ajándékot tudtam adni, így vagy egy mikro :D vagy ez.
Első közös évünk, még nem igazán tervezgettük a közös nyaralás helyszínét és időpontját.
Konkrét helyet nem foglalnék előre, inkább csak a bejelentés lenne, és majd közösen választunk.
Ja, 20-on évesek vagyunk, gyakornoki állás egyetem mellett.
Valami fapados repülős tengerpart lenne, kb 1 hét.
Én örülnék neki! De én jobban szeretek élményt adni és kapni is, mint mondjuk egy felesleges vackot, amit nem tudok rendesen kihasználni.
Azt nem tudhatom, hogy a barátnőd örülne-e.
Ja elvinne disneylandbe (mindegy melyikbe) szerintem ot helyben letérdelnék és gombolnám a gatyáját :D
Viccet félretéve, nagyon örülnék neki. Egy romantikus tengerparti nyaralás is több lenne, mint amit álmodni mernék :)
*Ha
*ott
(Lehet nem evés közben kéne fél kézzel, telefonról pötyögnöm)
Én nagyon örülnék neki!
Mi már több éve együtt vagyunk, minden évben van valamilyen kisebb kiruccanásunk (belföldön egyelőre), viszont ezeket mindig én kezdeményezem (ő is szívesen jön, csak nem szeret ezzel foglalkozni). Szóval jól esne egy ilyen ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!