Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért flörtöl más nőkkel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért flörtöl más nőkkel? Lehet hogy megcsal?

Figyelt kérdés

Vőlegényem más nőkkel levelezik, csetelget.

Nagyon rosszul esik. a kapcsulatunk a tökéletes határát súrolja.

Mégis hiába beszéltünk már egy régebbi eset miadt erről.

Tegnap mégis lebukot ( strandon voltun csinált pár képet rólunk meg akartam nézni és amikor beléptem a galériába szemetszúrt egy másik nő fotója a Mesenger mappába beléptem és több kép is volt egy csajról meltartóban.)

Nem hagy nyudodni a dolog. Ma reggel nem szép de megnéztem az üneteit és ügyesen törölte öket.

(ez már a harmadik nő)

2016. jún. 26. 07:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Beszelj vele. Es lehetoleg hagyd el a francba.

El fog telni ket ev, de legkesobb gyerekszules es agyba-fobe csalni fog.

Mar most sunyi. Kitorlo ugyesen a kepeket.

Hamarosan lesz neki kulon e-mail cime, ahonnan a szeretoivel fog levelezni vagy szexchatelni stb. Ismertem ilyeneket.

Gondolj a nagy szerelmessegedben arra is, higy azoknak a lanyoknak is milyen rossz. Es milyen rossz lesz a jovoben, mert ehulyiti oket a parod, osszekeverik a szexet a szerelemmel es majd a pasid azt fogja nekik a vegen mondani, hogy jaj ugyan mit gondoltal nekem a mennyaszonyom/felesegem/gyerekeim anyja a legfontosabb es te csak kis geny voltal az unalmas hetkoznapjaimba. Kozben veled otthon fog szexelni ugyanugy. Kellenek a nemi betegsegek is? Vagy majd a mashol megfoggant gyerekek? Vagy azok abortalasa?

Hagyd meg most. Fiatal vagy nem vagytok hazasok. Orulj, hogy most kiderult milyen sunyi a jelleme es el ne hidd egy szavat se.

Vagy ha elhiszed, akkor 20 ev mulva csak magadat okolhatod, ha kiderul mennyit hazudik neked. Most neked van valasztasod es lehetoseged valtoztatni.

2016. jún. 29. 03:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg egy szinte tökéletes kapcsolat...Neked még az életben nem volt normális kapcsolatod ezek szerint.
2016. jún. 30. 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Na mi lett vegul? Szanonkerted remelem! :D

De en a helyedben leepitettem vna mar aznap a palit mikor meglattam volna a kepeket.

2016. nov. 23. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!